Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Мишел Пфайфър и Ума Търман.

ОВЕН

Не проявявайте агресия към близките си и към интимната си половинка. Вечерта си наложите спокойствие и си останете у дома. Създайте приятна обстановка и се отдайте на приятни интимни изживявания.

ТЕЛЕЦ

Ако имате семеен празник, вечерта можете да отидете на ресторант и да си създадете приятни емоции в семейството. Хапнете си вкусно, но ако има все още забрана за посещения в заведения пригответе нещо у дома. След това се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Нямате никаква причина, ако сте семейни да допускате странични хора до личните си отношения, защото не са до вас с благородни помисли да съхранят брака ви. Точно обратното, целта да сте още по-нещастни, за да бъдете използвани от тези "доброжелатели".

РАК

Денят  не е особено е благоприятен за сключване на брак, защото може с времето да избликва често агресия. Помислете за хармонизиране на вече съществуващите семейни отношения. Дори и ако сте обидени на половинката си, намерете сили в себе си да й простите.

ЛЪВ

Възможни са разправии в семейството. Пазете се от запознанства и изневери, защото ще ви разкрият веднага. Несемейните жени да очакват предложение за брак и сексуални изживявания. В семействата без деца  може да се появи мечтаното дете.

ДЕВА

Несемейните жени не трябва да очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна романтична и интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните жени могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

ВЕЗНИ

Силните емоции заради интрига предизвикала ревността ви ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии. Тази вечер няма да сте обект на желание от страна на интимните си партньори.

СКОРПИОН

Вечерта си дайте заслужена почивка в компанията на любимия или на брачната половинка. Сексът и тази вечер ще ви зареди със сили, особено ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Бъдете внимателни и предпазливи в отношенията с близките си. Не засягайте честолюбието им, не предизвиквайте тяхната ревност. Не пропускайте да изживеете незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Отношенията с интимния ви партньор все още са на ръба на приключване на създадената връзка, дори и ако е продължителна. Ако не сте семейни се чувствате нещастни я прекратете. Естествено е да липсва сексуалният ви живот.

ВОДОЛЕЙ

Време е да приключите срещите си, уж невинни, със стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти, защото ще бъдете изненадани след време от нежелана бременност.

РИБИ

За съжаление ще пренесете професионалните си проблеми и в личния живот и ще изнервите любимия си. Не се сърдете, ако проявяват каприз и не желаят да отговорят на предложението ви за сексуални удоволствия.