Какво вещаят звездите за деня, в който са родени Джей Зи, Джеф Бриджис и Десислава Бакърджиева.

ОВЕН

Не уговаряйте романтична среща, ако сте без настроение. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.

ТЕЛЕЦ

Близките ви очакват да се приберете за вечеря, както сте обещали. Сторете го, за да избегнете ново напрежение. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели кризата в отношенията си.

БЛИЗНАЦИ

След края на работния ден, уморени и изпълнени с намерение да си почивате, ще научите приятна новина, свързана с личния ви живот. Може да е за съгласие са брак или за дете, което е на път. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия.

РАК

Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, но ще нарани интимната ви половинка и може да доведе до разправия и отдалечаване. Сексуалният ви живот не е хармоничен и ви притеснява, защото смятате, че не сте харесвани.

ЛЪВ

Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате, след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер.

ДЕВА

Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Вечерта за ваша изненада се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване, вечеряйте и си почивайте. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.

СТРЕЛЕЦ

Не са изключени проблеми в личния живот, които са породени от новото ви романтично увлечение, което не отговаря на вашите надежди и очаквания. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

КОЗИРОГ

Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Постарайте се да не ги допускате пред края на годината.

ВОДОЛЕЙ

Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи и вие, скъпи дами, рискувате да се лишите от възможността да създавате потомство.

РИБИ

Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове, ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал.