Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Ваня Щерева.

ОВЕН

Ще се чувствате добре сред семейството си. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си. Естествено е желанието ви да се отдадете на интимни изживявания.

ТЕЛЕЦ

След работа си останете у дома или излезте на кратка и освежаващи ви след преумората разходка в парка, градинката или из квартала. Вечеряйте и се отдайте на раздумка и почивка. Ако имате настроение не пропускайте сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Проблеми в семейните отношения заради ревността на партньора ви днес ще предизвикват агресивното ви поведение, но ако го избегнете всичко ще се успокои. Вечерта се откажете от интимните мигове и сексуални удоволствия. Виновни сте си сами.

РАК

Ако запазите спокойствие и се заредите с оптимизъм, ще се забавлявате у дома и ще си отпочинете в компанията на вашите близки и на приятели, ако ви гостуват, скъпи жени. Вечерта се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

ЛЪВ

Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете на ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите. Съпругът ви е готов да им помогне с пари, но в случая сте прави, че не бива да проявява щедрост, дори и заради вас. Не допускайте отдалечаването ви заради тези разправии и не се лишавайте от секс.

ДЕВА

Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви. Бъдете търпеливи и сдържани, мили дами. Децата ви се нуждаят от внимание. Несемейните, които са срещнали подходящ партньор, могат да сключат брак. Възстановете хармонията в семейните отношения, за да не се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Семейните жени да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия.

СКОРПИОН

Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши семейни приятели да са прекалено настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви.

СТРЕЛЕЦ

Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньора или с приятелите си. Вашата женска чувствителност и прекалена мнителност ви създават проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишават от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Няма да ви липсват интересни запознанства. Ако не сте семейни, скъпи дами,  ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да решите да сключите брак или да обявите годежа си. Не се лишавайте от сексуални удоволствия, въпреки че може да се чувствате уморени и отпаднали. Сексът ще възстанови добрата ви форма.

ВОДОЛЕЙ

Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящ партньор. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори.

РИБИ

Отношенията ви са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните жени могат да създадат семейство. Семейните да се отдадат на сексуални удоволствия,  а и защото денят е отличен за зачеване на дългоочакваното дете.