ОВЕН

Имате благоприятната възможност, ако не сте семейни, да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка. За избралите деня за сключване на брак, звездите обещават щастливи години съвместен живот и сексуални наслади още тази нощ, дори и при по-бавните и мудни в леглото партньори.

ТЕЛЕЦ

Отношенията ви в семейството и с интимната половинка са хармонични. Не ги съсипвайте с безпочвени съмнения и ревност. Прибързаните промени заради изневяра са недопустими. Несемейните могат да създадат семейство.

БЛИЗНАЦИ

Ще се чувствате добре сред семейството си, ако сте отговорни и откровени когато нещо не ви харесва. Нараства желанието ви да се справите с обтегнатите отношения в роднинското си обкръжение и да постигнете мечтаната хармония в отношенията си.

РАК

Вечерта си останете у дома или излезте на ресторант с вашите близки, особено ако сте избрали заведение в парка. Вечеряйте и се отдайте на почивка и, ако имате настроение, на взаимно желани сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Проблеми в семейните отношения заради ревността на половинката ви ще предизвикват агресивното ви поведение, въпреки че не сте изневерили, но пак някой е "казал". Вечерта се откажете от опитите за интимност и сексуални мигове. Виновни сте си сами.

ДЕВА

Не се карайте с близките си, които нямат вина за служебните ви проблеми. Спокойно разрешете семейните спорове. Вечерта си почивайте и се откажете от сексуалните удоволствия, ако не сте във форма.

ВЕЗНИ

Семейството ви се нуждае от подкрепата ви, а вие отказвате да я дадете заради отношението ви и неприязънта ви към ваши роднини, на които сте обидени от години и не сте склонни да им простите.  Имате причина за това и сте в правото си, но не съсипвайте брака си.

СКОРПИОН

Следобед не са изключени проблеми със съседите ви, заради завист и опит да създадат интриги в семейството ви, а и защото не сте ги поканили на личен празник да ги почерпите. За какво ли не се сърдят хората! Бъдете търпеливи и сдържани. Децата ви се нуждаят от внимание.

СТРЕЛЕЦ

Семейните да поемат вечерта отговорностите си и да не лишават от внимание брачната си половинка. Несемейните да не се затварят у дома, ако искат да срещнат подходящия партньор. Ако сте се запознали днес с човек, който ви привлича, не бързайте със сексуалните удоволствия.

КОЗИРОГ

Почивката е задължителна затова вечерта останете с близките си и не канете гости в дома си, дори и ваши приятели да са настоятелни. Отдайте се на интимни разговори и на сексуални удоволствия, които са от значение както за самочувствието ви така и за хармонията в отношенията ви.

ВОДОЛЕЙ

Избягвайте изясняването на семейни проблеми, разправиите с партньорите или с приятелите си. Вашата мнителност ви създава проблеми и недоразумения в личния живот и ви лишава от сексуални удоволствия.

РИБИ

Няма да ви липсват интересни запознанства, но бъдете предпазливи и прозорливи и не си слагайте розовите очила. Ако не сте семейни ще срещнете своята половинка. Вечерта очаквайте романтична среща. Можете да сключите брак или да обявите годежа си.