Хороскопът на Алена за 4 март.

ОВЕН

В личните отношения сте неуверени. Проблемите са породени от ваши грешки, но вие отказвате да го осъзнаете. Склонни сте отново да изневерите, но това не е начин да осъзнаете силата на вашите чувства и тези на вашата половинка.

ТЕЛЕЦ

Приятна вест за успех в любовта ще ви оправи настроението. Намерете най-кратката пътека към сърцата на интимните си партньори, защото ако пропуснете секса по ваша вина, ще ви заменят още на следващия ден.

БЛИЗНАЦИ

Отношенията с любимите хора ще се успокоят. Щастието и хармонията в любовта ви следват по петите. Семейните ще изживеят незабравими сексуални мигове, а несемейните да се отдадат на секс, ако са сигурни в силата на чувствата си.

РАК

Ще се изострят отношенията с партньора ви. Контролирайте емоциите си и не се опитвайте да оправдаете поведението си. Вечерта сте още под влияние на разправиите, разразили се следобед. Обидените сте без причина и не искате да се отдадете на сексуални наслади.

ЛЪВ

Очаквайте важни събития в личния живот. Личните ви отношения са проблемни заради поредните интриги, на които любимите ви хора са надали ухо. Не се колебайте да поставите директно въпроса за изневярата, в която ви обвиняват. Сексът ще ви помогне да преодолеете по-лесно проблемите. 

ДЕВА

Вечерта бъдете сред най-близките си хора и възстановете хармонията в отношенията си. Нови познати ви привличат и впечатляват, но не се обвързвайте прибързано в сексуална връзка, за да не се окаже, че  душата се различава от външността.

ВЕЗНИ

Самотните  жени мечтаят да се влюбят. Ако са над средна възраст да не се изоставят и да не забравят да са женствени, не е нужно да са гримирани, но винаги да са привлекателни.  Сексуалният ви живот изисква да сте по-активни и да се съобразявате с желанията на интимния си партньор в леглото.

СКОРПИОН

Вечерта бъдете нежни и мили с близките си, скъпи дами. Чувствата ви принуждават да се разкъсвате между вече съществуващата връзка и евентуалната бъдеща. Не наранявайте интимния си партньор с изневяра, защото и вие ще страдате.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                                         

В личния живот е възможен неочакван обрат, защото сте отишли на обед с делови партньори, с което сте събудили ревността на брачния си партньор. Вечерта изяснете недоразуменията, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилите се във верността ви.

КОЗИРОГ

В личният ви живот е възможен разрив в отношенията, защото сте прекалено ревниви, въпреки че имате повод за това. Естествено е след разправиите да нямате желание за секс. Все пак си помислете дали именно сексът няма да ви сдобри.

ВОДОЛЕЙ

Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

РИБИ

Преодолейте притесненията си, свързани с любимите ви хора, защото те с нищо не са ви наранили. Не надавайте ухо на клеветите. Стабилността ви в чувствата е причина да сте неповторими в интимните мигове. Сексът с новите ви партньори ще бъде впечатляващ.