Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Емануела.

ОВЕН

Внимавайте с думите, които изричате, защото личния си живот сте в състояние да си създадете проблеми, заради прояви на безпричинна ревност, бликнала днес в нечакан миг. Не се изненадвайте, ако сами сте причината да се лишите от сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Заядливият тон в дома ви предишните дни и днес сутринта би бил причината отново да се чувствате неразбрани. Разрешете без бавене създадените семейни проблеми. Не допускайте нови разправии да вгорчат живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта бъдете с близките си и с любимите си хора. Създайте романтична обстановка. Сексуалните удоволствия със сигурност ще ви разтоварят от напрежението и ще заличат умората, която сте натрупали в излишък.

РАК

Ваши приятели, които сте превърнали неусетно във врагове, се опитват да вредят на личните ви отношения. Късметът не е с вас. Въздържайте се от невинни флиртове, защото ще съсипете хармонията в отношенията си.

ЛЪВ

През деня сте изпълнени с доволство от постигнатото. Чувствате се свободни да прекарате вечерта както ви харесва, но ако сте семейни сте зависими и от близките си. Не допускайте отдалечаването им и не се лишавайте от сексуални удоволствия.

ДЕВА

В личните ви отношения  има леко пропукване, което ви притеснява, въпреки че причината не е във вас, а в "добронамерена" за пореден път роднинска или съседска намеса, която "отваря очите" на семейството ви за несъществуващи истини. Без колебание поставете вредителите на място.

ВЕЗНИ

В личният ви живот е спокойно, радвате се на хармония и романтика. Ако не допуснете странична намеса да се превърне в причина за сътресения, ще съхраните дълго разбирателството и личното си щастие, но това зависи и от вас.

СКОРПИОН

Бъдете откровени и не се колебайте да споделите чувствата си, ако искате да съхраните отношенията си с вашата интимна половинка. Раздялата може да предизвикате сами, след това ще страдате без възможност да възстановите отношенията си. При семейните проваления брак може да доведе до депресия и сериозни заболявания, ако сте щастливи.

СТРЕЛЕЦ

Склонни сте в този ден в движение, защото сте напрегнати, да си създадете проблеми в личните отношения. Причината е в невъзможност да приемете мнението на вашите близки за празниците в края на другия месец, за които, ако пътувате се изисква ранна резервация.

КОЗИРОГ

Днес, независимо как сте планирали деня си, в личния живот е добре да се погрижите за хармонията и да не допускате разправии, които са плод на вашето отсъствие от дома. Ако имате проблеми със сексуалните отношения, със сигурност сте обидени и със занижено самочувствие.

ВОДОЛЕЙ

Анализирайте внимателно всичко, което се случва в роднинското обкръжение, за да не навреди на личните ви отношения, особено ако сте влюбени и готови да създадете семейство. Ако имате проблеми в личните отношения и сексуалния живот е във ваша полза да преразгледате поведението си.

РИБИ

Не ви съветвам да спорите с брачната си половинка за битовизми, с които е редно да се справите сами. Не сте готови за сексуални наслади защото искате интимната ви половинка да се почувства виновна, но грешите и си вредите на отношенията.