Хороскопът на Алена за 1 октомври.

ОВЕН

Следобед лични проблеми ще ви накарат да забравите за почивката си. Справете се бързо и се отдайте на приятни емоции. След като се справите с проблемите си създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Подгответе се за упреци от брачния си партньор, че го изоставяте на произвола на Съдбата, само защото ви изпращат на специализация зад граница. Няма как да го убедите в противното. Не се изненадвайте, ако ви накаже с лишаване от секс.

БЛИЗНАЦИ

Съветвам ви преди пътуване за ден или два да обсъдите намеренията си с близките си, за да избегнете разправиите и да се уточните кой ще готви вместо вас, ако сте семейни и имате деца. Вечерта се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

РАК

Разсеяни сте заради лични проблеми, притиснали ви от сутринта, които трябва да разрешите до края на деня. Съдбата ви подлага на изпитание, за да види дали сте склонни към компромиси и към признаване на вашата вина за липсващия сексуален живот.

ЛЪВ

Личният ви живот е свързан с разочарования, породени от силно изразените ви материални стремежи. В търсене сте на богат партньори, а щастието - то не е водещо в момента. Сексуалните ви отношения са в криза, заради съмнения на партньора ви, че го използвате.

ДЕВА

Вечерта ще ви натоварят със семейни задължения, които не сте отхвърлили заради отсъствието си от дома. Бъдете отговорни към близките си и не се измъквайте с извинения, че сте уморени. Сексуалните удоволствия ще ви възвърнат силите и доброто настроение.

ВЕЗНИ

Ще се наложи да разрешавате семейни проблеми, които не очаквахте. Не ви е приятно това задължение, но ще ви донесе спокойствие. Ако не сте достатъчно тактични и не премълчавате рискувате отново да се лишите от сексуални наслади.

СКОРПИОН

Приключете с работата си до края на работния ден или ако може малко по-рано. Следобед и вечерта се отдайте на развлечения със семейството си. Ще заслужите тяхното одобрение. Вечерта отидете на ресторант с любимите си хора, а след това се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Подгответе се за проблеми с ваш роднина, който ще ви изненада неприятно с предателството си. Приемете фактите и не се ядосвайте. Ваши съседи се опитват да съсипят брака ви, защото искат да привлекат към себе си партньора ви и да го използват.

КОЗИРОГ

След работа сте уморени, напрегнати и ядосани, затова ви съветвам да се приберете у дома и да си почивате. Възползвайте се от шанса да стабилизирате отношенията си в семейството. Не пропускайте секса с любимия, ако сте семейни. Несемейните да се огледат за нови познанства.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви носи изненади и интересни познанства. Ако не сте семейни, това е предизвикателство и шанс за нова връзка, ако сте семейни - не изневерявайте. Вечерта си почивайте или отидете на гости, за да се заредите с положителни емоции. Подарете романтични мигове на интимната си половинка и се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Колкото и да сте уморени от работа, вечерта отхвърлете задълженията си у дома. От значение е да запазите спокойствие и да не се ядосвате. Не се захващате с разрешаване на лични проблеми, дори и да ги имате, особено ако се свързани с ваши роднини и не спорете с партньора си.