Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Дейвид Хаселхоф и Тити Папазов.

ОВЕН

В личния живот са възможни измами. Новото запознанство ще завърши с разочарование. Ще ви ласкаят и ухажват, докато се поддадете и отидете на среща. Пазете се от вечеря в дома на новите си позн ати, защото със сигурност ще завърши със секс, който след време ще ви накара да страдате.

ТЕЛЕЦ

Новите любовни връзки ще ви донесат само разочарования, мили жени. Ако решите да пречупвате любовта си през нейната материална стойност, няма да бъдете обичани. Няма как да си купите секс и любов, ако искате да е истинска.

БЛИЗНАЦИ

Имате възможност да поправите грешките в личният си живот. Пазете се от нови запознанства, които ще ви разочароват. Ако имате намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, ще се окажете разочаровани от студенината на интимния си партньор.

РАК

Вечерта се приберете при любимия си и му предложете да излезете на вечеря или да отидете на гости. Създайте романтична обстановка, ако искате да изживеете първите сексуални удоволствия с новите си партньори.

ЛЪВ  

Личните отношения са отново проблемни, защото вместо да сте сами с любимите си, сте поканили приятелки на гости. Не очаквайте разбиране от страна на интимния си партньор, нито намерение да се отдадете на сексуални удоволствия, които не са взаимно желани.

ДЕВА

Несемейните жени да не очакват от новите запознанства да прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте и се убедете, че точно този партньор сте търсили. При семейните жени изневярата е причина за проблеми в семейството.

ВЕЗНИ

Възможно е ново романтично запознанство, но не бързайте да се влюбвате, защото последствията ще са неприятни. Ще постигнете съгласие и ще си възвърнете любовта на интимния партньор. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

През целия ден, без значение дали работите или си почивате, се чувствате добре най-вече сред семейството си. Самотните жени да внимават, защото запознанствата може да се окажат неподходящи. Разочарованията ще са бързи и болезнени.

СТРЕЛЕЦ                                                                                                                                                         

От вас зависи как ще прекарате почивния си ден, дори и ако сте заети с бизнес дела и се налага да отидете и в офиса си. По-добре е да си дадете почивка и да сте с близките си, а вечерта да се отдадете на романтика и интимни мигове.

КОЗИРОГ

През целия ден сте уморени и нямате желание за развлечения с любимите си хора, заради напрегнатата седмица. Не пропускайте романтичните мигове, защото ще съжалявате. Колкото и да сте уморени, сексът ще ви зареди с нови сили и ще остави незабравима следа у вас.

ВОДОЛЕЙ

Отпадналостта ви заради преумората през деня ще изчезне, колкото и да сте били напрегнати, ако се отдадете на заслужени приятни, романтични мигове с любимия си. Сексът със сигурност ще ви заре ди с нови сили и добро настроение.

РИБИ

Семейните жени да се отдадат на чувствата си. Несемейните жени да очакват романтична среща. Сексуалните ви отношения са на ниво. Не пропускайте да се отдадете на вечерни сексуални наслади, които ще ви заредят с добро настроение.