Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Джоди Фостър и Мег Райън.

ОВЕН

Несемейните могат да постигнат много положителни промени в личния си живот и да създадат стабилна интимна връзка. Не бързайте да се отдавате на сексуални наслади, преди да сте проверили чувствата си и тези на човека до вас.

ТЕЛЕЦ

Разрешете проблемите, възникнали между вас и интимната ви половинка със спокоен тон. Превишили сте правата си и претенциите си и сега се чувствате отхвърлени и необичани. Не се надявайте на сексуални удоволствия, след като отлично знаете къде сте сгрешили.

БЛИЗНАЦИ

В личния ви живот не са изключени проблеми заради дадени от вас обещания, които няма как да изпълните бързо. Ваши роднини така ще ви ядосат, че сте готови да излезете и да нощувате при приятели, отказвайки се от сексуалните удоволствия.

РАК

В личните ви отношения все още тлее неугаснала жарава, която може да подпали отново огъня на яростта неочаквано и необратимо. Отдалечили сте от себе си любимите си хора и ако не стане чудо ще си стоите наказани без секс.         

ЛЪВ

Не пропускайте да се приберете  навреме у дома, защото сте поканени на вечеря във ваши роднини. Не се мръщете, а отидете в добро настроение. След като се приберете се отдайте на интимни разговори и сексуални наслади с любимите си. 

ДЕВА

В личните ви отношения има над какво да поработите. Създали сте предпоставка за скандал, който ще избухне неочаквано по време на вечеря. Ако не го потушите бързо, ще спите на дивана в хола и ще трябва да забравите за интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВЕЗНИ

След като се приберете от работа си останете у дома и се успокойте след напрегнатият ден в приятната компания на вашите близки. Ако не сте семейни отидете при приятели или ги поканете в дома си. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да се заредите със сили.

СКОРПИОН

Бъдете особено внимателни в отношенията с близките си и не съсипвайте хармонията в любовта! Ако сте уморени кажете това на интимната си половинка. Няма да ви упрекне, ако отложите сексуалните мигове.

СТРЕЛЕЦ

Не са изключени проблеми в личния ви живот. Нежеланието на партньорите ви да приемат вашите виждания ви действа потискащо. Чувствате се нежелани и лишени от сексуални удоволствия, но вината е във вашето поведение.

КОЗИРОГ

В личния живот не са изключени проблеми заради липсата на хармония в отношенията ви. Депресирани сте от невъзможност да постигнете синхрон в интимните мигове, без значение дали сте семейни или необвързани. Явно не сте с подходящите половинки.

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата днес преценявайте правилно, за да не се окажете хлътнали в чувства към неподходящ партньор, а когато го осъзнаете, да е късно или невъзможно вашето отдалечаване. Семейните да не мъстят на половинката си с изневяра и секс с непознати партньори.

РИБИ

Склонни сте да вините половинката си за липсата на хармония в отношенията ви, въпреки че вашата умора е от значение. Сексуалният ви живот изисква старание и от двете страни и взаимно разбиране за желанията ви в интимните мигове.