Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Мат Лебланк.

ОВЕН

Вечерта ще се наложи отново да си губите времето с роднински проблеми, които не са ви по силите, нито можете да ги разрешите. Помогнете с каквото можете, но не давайте пари. Не съсипвайте отношенията с интимната си половинка заради роднинските им свади.

ТЕЛЕЦ

Любимите ви хора не са доволни от отношението ви към тях. Променете поведението си и не се опитвайте както обичате да подреждате живота им. Интимната ви половинка се стреми да ви угоди, но вие непрекъснато сте недоволни, дори и в леглото.

БЛИЗНАЦИ

За разлика от професионалните ви отношения, личният ви живот е хармоничен и спокоен. Отдайте се на чувствата си. Хармонията в отношенията с интимния ви партньор засилва желанието ви за сексуални удоволствия.

РАК

Личният ви живот е хармоничен, но под привидното спокойствие тлее огънчето на ревността, въпреки че чувствата ви са споделени. Нямате повод за притеснения. Пригответе си вкусна вечеря, бутилка с отбрано вино и се отдайте на интимни мигове и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Бъдете тактични към любимите си хора, ако са изнервени и искат да споделят проблемите си с вас.  Чуйте какво изживяват и ги подкрепете със съветите си. Вечерта си останете у дома и се отдайте на романтични мигове и сексуални удоволствия.

ДЕВА

При разговорите си с близките хора не проявявайте излишна агресия, за да си спестите проблемите. Не контролирайте разговорите на интимния си партньор. Ако сте решили да обсебвате до степен на задушаване любимите си ще ги отдалечите и ще се лишите от секс.

ВЕЗНИ

Новите запознанства ще ви донесат разочарования и страдания, ако решите, че могат да се превърнат в дълготрайна романтична връзка. Сексуалните контакти с любимите ви ще ви доставят удоволствие, ако не сте прекалили с алкохола или с флиртовете.

СКОРПИОН

Не се опитвайте да изяснявате отношенията с интимната си половинка, защото рискувате да се изпокарате за миг и да забравите плановете си за деня и вечерта. Сексуалните наслади ще ви подминат. Причината е във вашата непредвидливост и в ината ви.

СТРЕЛЕЦ

Няма да ви се разминат проблемите с интимния партньор, ако сте се отдали само на работата си и нямате време за личния си живот, но можете да постигнете компромис. Спестете си агресията. Ще се наложи да забравите за сексуалните си желания.

КОЗИРОГ

Днес сте замислени и разсеяни, но за щастие се успокоявате в интимна обстановка с любимите си хора и можете да си създадете много красиви мигове. Сексуалните мигове ще ви дарят с незабравими изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Запознанствата, свързани с намерението ви да създадете семейство няма да бъдат успешни, защото не е възможно за миг или часове да опознаете познатите си. Ако сте семейни, скъпи дами, не изневерявайте, но можете да се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

РИБИ

Любимите ви хора са приятно изненадани от ранното ви прибиране, след важна делова среща, което не се случва често. Пригответе вечеря, дори и да е аламинут и се отдайте се на чувствата си и на желан  секс, които ще ви възвърне силите.