Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Сандра Бълок и Джейсън Стейтъм.

ОВЕН

Днес очаквайте мечтаната и отдавна уговорена романтична среща. Импулсивността в интимните отношения е безпричинна. Не си позволявайте агресивен секс, ако имате до себе си партньор, роден в Риби. Ще го отблъснете.

ТЕЛЕЦ

Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани, когато давате израз на чувствата си, защото ще събудите завистта на неприятели. Сексуалните ви отношения са в криза, за която не успявате да откриете причината. Може би е в неразположение на половинката ви.

БЛИЗНАЦИ

През целия ден бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си, не пропускайте сексуалните изживявания. 

РАК

Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, оставете за вечерта, но в романтична обстановка у дома или на ресторант на маса за двама. Постигнете желаната хармония и се отдайте на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Радвате се на хармония в личните отношения, но сте обзети от ревност, което ваши неприятели разпалват с интриги. Ако интимния ви партньор няма желание за секс, разберете каква е причината, защото може да е свързана с вас самите.

ДЕВА

Ако сте влюбени и имате намерения да създадете семейство, слушайте сърцето си, а не странични съвети. Във ваша власт е да сте в хармония с интимния си партньор и да изживеете за пореден път незабравими сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Ново романтично увлечение този ден ще завърши с раздяла и душевни рани. Бъдете предпазливи към новите си познати. Не се подвеждайте по миловидното изражение и нежният поглед на мъж, целящ да ви обсеби и изостави. Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани.

СКОРПИОН

Самотните жени ще срещнат подходящ партньор, но не бива да се впускат  веднага към задълбочаване на връзката. Ако сте семейни не пропускайте да докажете на любимия си, че чувствата му са споделени и се отдайте на желани сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Преди да пристъпите към изясняване на отношенията с интимния си партньор, осъзнайте грешките в поведението си. Семейните могат да се отдадат без притеснение на интимни преживявания и сексуални удоволствия, защото са уверени в чувствата си.

КОЗИРОГ

Не се впускайте в любовни авантюри, само защото сте съжалили някого в неговата самота. Няма да бъдете щастливи. Дълго ще лекувате душевни рани. Непреценените сексуални отношения в този ден са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

ВОДОЛЕЙ

Вашата безпричинна чувствителност по отношение на любимите ви хора е повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте. Не се опитвайте да мъстите с агресия в леглото, без да имате причина за това.

РИБИ

Новите запознанства са ви интересни, но не са подходящи за интимни отношения. Не си позволявайте романтични срещи и изневери. Сексуалните контакти няма да ви доставят наслада, дори и ако са любимите ви хора. Не насилвайте себе си.