Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Салма Хайек и Киану Рийвс.

ОВЕН

През деня планирайте времето си така, че да се приберете за вечеря. Вечерта се усамотете и се отдайте на приятни мигове с интимната половинка. Семейните жени да се подготвят за проблеми. Ако имате до себе си любими, които са ви доказали чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

В личните отношения се радвате на хармония. Внимавайте да не я съсипете. Интимните ви партньори са обсебени от чарът ви и са готови на всичко, за да ви доставят приятни интимни мигове. Покажете истинското си лице, защото фалшивото не ви носи щастие, а ако го имате, то е временно.

БЛИЗНАЦИ

Разправия, предизвикана неволно от вас, без причина, само защото нещо ви е подразнило, може да навреди на отношенията с интимния ви партньор. Нямате желание да се отдадете на сексуални удоволствия, защото сте се усъмнили във верността му.

РАК

Очаквайте романтично запознанство, което може да прерасне в интимни отношения, да ви донесе щастие в самотата. Сексуалното ви желание не ви позволява да сте импулсивни в леглото, за да не отблъснете интимния си партньор, особено ако сте се запознали скоро.

ЛЪВ

През деня сте разсеяни заради мисли за личните ви отношения. Вечерта ви радва фактът, че чувствата ви са споделени, но да ги съхраните зависи и от вас. Разчитайте на приятни интимни изживявания и сексуални удоволствия, ако сте мили с любимите си.

ДЕВА

Постарайте се да прекарвате повече време с любимите си, за да не се окаже, че търсят разтуха извън дома ви.  Ще се заредите с енергия. Ако сте решили да изневерите и са ви разкрили сексуалните удоволствия няма да са ви приятни.

ВЕЗНИ

Въпреки компромисите, които правите през целия ден, вечерта ще усложните отношенията си заради действията на някой от семейството си. Сексуалните ви отношения не отговарят на очакванията ви. Чувствате се пренебрегнати и изоставени.

СКОРПИОН

Сутринта сте заети, но мобилният ви постоянно звъни. До обед не са изключени разправи с интимната половинка, които ще създадат напрежение в отношенията ви. Дарете романтични мигове на любимите си, за да изживеете незабравими сексуални наслади.

СТРЕЛЕЦ

Сутринта сте се скарали с половинките си. Ако не сте се сдобрили на мига, вечерта продължете разговорите у дома, но за да се справите с проблемите е добре да си наложите спокойствие. Не бързайте да се впускате в изневери и секс със случайни партньори, защото вярвате, че ще задоволите нараненото си его.

КОЗИРОГ

Чувствате, че сте отдалечили от себе си любимите си с поведение, което ги е наранило, или с погрешно и не на място изречени критични забележки. Бъдете търпеливи и не настоявайте за сексуални удоволствия, ако на партньора ви липсва желание.

ВОДОЛЕЙ

В личният ви живот всичко се развива според вашите мечти, желания и очаквания, мили дами. Денят позволява обявяване на годежа ви, въпреки намесата и несъгласието на вашите роднини. Сексуалните удоволствия ще да завършат с разочарование, ако сте семейни и сте изневерили.

РИБИ

Имате нужда от подкрепата и на близките си, които са ви подготвили романтична вечеря, но вие нямате настроение. Не реагирайте емоционално, ако отказват да изслушат проблемите ви. Сексуалните удоволствия са желани. Не ги пропускайте! Ще се разтоварите от напрегнатия ден.