Честит Никулден!

ОВЕН

Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех. Създайте си положителни емоции у дома. Не се проявявайте като добротворци и не допускайте нахалници в дома си. Вечерта останете само със семейството си или с интимната си половинка и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на гости в роднини, които отдавна ви канят, но ви е все отказвате, защото са ви неприятни. Като се приберете у дома не недоволствайте в леглото, за да не съсипете интимните мигове.

БЛИЗНАЦИ

Вечерта си почивайте. Близките ви са организирали вечеря заедно с ваши добри приятели, за да ви зарадват, ще се посмеете и ще се освободите от напрежението. Повеселете се, изпратете гостите си и след това се отдайте на сексуални удоволствия.

РАК

Стига да сте готови на компромиси и да се приберете навреме за да отидете на вечеря с роднини, отношенията с любимите ви хора ще се успокоят. Пазете се да не ги обидите  с необмислените си думи и да не се лишите от сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в нежелани от вас интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт.

ДЕВА

Вечерта се усамотете, ако сте напрегнати, за да не разваляте и настроението на вашите близки. Може да са разочаровани от поведението ви  и нежеланието да разговаряте с тях. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете примирие и не споделите притесненията си.

ВЕЗНИ

Вечерта посрещнете гости, които не само, че са ви приятни, а и са полезни на вас и на семейството ви. Любимите ви очакват да ги зарадвате с новина за организирането на Коледните празници. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания.

СКОРПИОН

През деня работете отговорно и задълбочено. Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели, ако сте изморени и с главоболие. Ако вие самите имате гости, изпратете ги по-рано и се усамотете с половинката си.

СТРЕЛЕЦ

Не взимайте импулсивни решения, свързани с личните ви отношения, за да не се окажете самотни в края на годината, а този факт би ви депресирал.  Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в причина за дистанцирането им. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте изнервили през деня с поведението си интимната си половинка.

ВОДОЛЕЙ

Ако се налага да оставате до късно вечерта на работното си място предупредете вашите близки, за да не се обидят, че не се прибирате за вечеря. Вечерта бъдете умерени в думите си, за да се лишите от сексуални удоволствия.        

РИБИ

Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си и да не занимавате близките си само със служебните си проблеми, а и идва време отново да поговорите за празниците в края на годината. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия.