Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Робин Райт и Патриша Аркет.

ОВЕН

Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

ТЕЛЕЦ

Ако сте се влюбили, не тормозете любимия си, не го притискайте да прави това, което искате, дайте му време да те опознае. Позволете си интимна среща и сексуални удоволствия, само ако сте изяснили чувствата си и връзката ви не е временна.

БЛИЗНАЦИ

След като се приберете от работа имате възможност да се отдадете на чувствата си и на интимни мигове. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви докаже за пореден път, че чувствата ви са споделени.

РАК

Вечерта, след разговор с близък човек може да промените плановете си за следващия ден, но този факт и промяната не бива да повлияват личния ви живот. Не пропускайте романтичните срещи и сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

ЛЪВ

Разправии с представител на противоположния пол, не са изключени. Приключили сте с интимна връзка, но сте оставили вратата открехната. Няма да се отървете лесно от старата си любов, защото все още се привличате в сексуално отношение и не успявате да намерите заместник.

ДЕВА

За да срещнете подходящ партньор трябва да приемате хората такива каквито са и да не се опитвате да ги променяте. За да сте щастливи в интимните мигове с любимите си хора, трябва да създадете хармония и в сексуалните си отношения.

ВЕЗНИ

Ако чувствата ви са силни и срещат взаимност, не пропускайте възможността да създадете семейство. Въпреки, че все още между вас и половинката ви съществува дистанция, днес можете да се сближите чрез желаните и от двама ви сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

В личния живот са възможни измами. Ново запознанство и в този ден ще завърши с разочарование. Сексът със случайни партньори ще ви създаде сериозни проблеми, скъпи жени, ако сте семейни или сериозно обвързани.

СТРЕЛЕЦ

Пазете се от изневери. Не позволявайте внезапно обзелите ви чувства да съсипят хармоничните отношения в семейството. Несемейните жени днес ще срещнат подходящия партньор. Сексът ще ви зареди със сили.

КОЗИРОГ

Не са изключени проблеми с мъж, към който изпитвате силно привличане, но не сте готови за сериозна връзка. Вечерта сте уморени и дори ако сте семейни е по-добре да пропуснете сексуалните изживявания.

ВОДОЛЕЙ

Ако не сте семейни, мили жени, очаквайте предложение за брак от интимните си партньори. Вечерта, особено ако сте казали заветното си "да" се отдайте на приятни романтични мигове, разговори и сексуални изживявания.

РИБИ

Възстановете хармонията в личния си живот. Знаете, че неразбирателството с любимите ви хора ви съсипва. Опитайте се след романтична вечеря, за да се сближите и да се отдадете на сексуални удоволствия.