ОВЕН

Стабилизирайте семейните си отношения, сега е момента, не ги обтягайте без причина. Несемейните да не се затварят у дома. Вечерта заведете любимите си на ресторант, естествено ако са отпаднали забраните, повеселете се, а след това се отдайте на сексуални изживявания.

ТЕЛЕЦ

Ако не сте семейни и сте намерили подходящата половинка, днес е идеален ден за създаване на семейство. Ще си гарантирате щастие и хармония в отношенията. Сексуалният ви живот изисква да сте по-умерени, но и активни.

БЛИЗНАЦИ

Сдържайте нервите си и се опитайте да вникнете в чувствата на интимната си половинка, вместо да ревнувате без причина. Ако не сте достатъчно отговорни към личните си отношения ще се лишите от сексуалните удоволствия.

РАК

Не ви съветвам да взимате инатливо и необмислено спонтанни решения, свързани с личния живот. Разводът е едната възможност, а помиряването и възстановяването на чувствата и сексуалните ви отношения е другата, по-добрата.

ЛЪВ

Стига да поискате имате възможност да изразите любовта си по човешки начин и не с недомлъвки и да създадете хармония в семейните отношения. Сексуалният ви живот се нормализира, ако отново не допуснете отдалечаване.

ДЕВА

Вашата интимна половинка се страхува да не ви загуби заради флиртът ви с ваша позната, която е станал известен и в дома ви, въпреки че може и та да реши да си тръгне. Докажете чувствата си и си дарете незабравими сексуални наслади.

ВЕЗНИ

Близките ви са изнервени от вашето отсъствие. Намерете няколко часа и излезте на вечеря. Дали нощта ще ви изненада с незабравими интимни мигове и сексуални удоволствия, зависи от вашата прозорливост и умение да четете желанията на любимите си.

СКОРПИОН

Имате възможност да оправите личните си отношения. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Не бързайте със сексуалните удоволствия, а ако сте семейни забравете намерението си да изневерите. 

СТРЕЛЕЦ

През деня  работете и завършете задачите си,  а вечерта не си взимайте работа и дума, а отдайте дължимото на близките си, на дома си. Сексуалните удоволствия ви зареждат с нови сили и ви даряват незабравими мигове.

КОЗИРОГ

Не пътувайте, а ако се налага, бъдете внимателни! Бъдете предпазливи в думите си и не спорете. Вашите близки подкрепят идеите ви, но трябва да се справите и със семейните си задължения. Сексът може да ви зареди със сили, при положение че успеете да оправите отношенията с интимната си половинка. 

ВОДОЛЕЙ

Ако не сте склонни на компромиси с близките си, ситуацията в семейството ви ще се изостри до крайност, защото спорите, въпреки че сте виновни за неизпълнени ваши задължения. От вас зависи да не допуснете наказание, което ще бъде лишаване от секс.

РИБИ

Намерете време вечерта, стига да няма забрани, да се видите с приятели, които отдавна ви канят да им гостувате, но все отказвате. Ще ви бъде приятно, а и ще изгладите отношенията с интимната си половинка, ако искате да не ви лиши отново от секс.