ОВЕН

Семейните отношения и тези с интимната половинка са хармонични. Не пропускайте романтичните мигове. Сексуалният ви живот е такъв, за какъвто винаги сте си мечтали. Отдайте се на сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Ако сте решили да дадете израз на отдавна таени чувства, можете да го сторите без колебание. Интимните ви партньори са в очакване на приятни сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ                                                                                                                                                         

Семейните жени да не се надяват на романтична вечеря, ако са решили да се приберат по-късно от обещания час. Необвързаните да не пропускат запознанствата, защото може да ги ощастливи среща с подходящ партньор.

РАК

Разсейте още днес на всяка цена съмненията, че сте изневерили, за да си спестите по-нататъшните неприятности, скъпи семейни жени, а също да го сторят и тези от вас, които имат сериозна връзка, но са събудили съмнение в изневяра.

ЛЪВ

Днес е възможен край на романтична връзка, но причината може да е във вас самите и да очаквате тази развръзка. Мили жени! Не е изключено да се сблъскате с нежеланието на партньора си за сексуални удоволствия и при стабилни отношения.

ДЕВА

Вечерта посветете на семейството си. Ако не сте семейни, излезте с приятели. Може да срещнете подходящия партньор. Не пропускайте сексуалните удоволствия, въпреки че сте уморени от напрежението през деня.

ВЕЗНИ

Любимите ви разчитат на вашето обещание да излезете на вечеря с общи приятели. Не ги разочаровайте. Вечерта се отдайте на заслужена почивка, сексуални удоволствия и интимни мигове.

СКОРПИОН

В личните ви отношения хармонията е привидна. Не прекалявайте с претенциите към близките си. Сексуалните удоволствия не влизат в плановете ви за вечерта, но пък си заслужава да ги включите.

СТРЕЛЕЦ

Любимите ви не са във възторг от професионалните ви планове, защото ще имате по-малко време за тях. Няма как да ги убедите да приемат промените на работното ви място, след като са сметка на общото ви лично време. Конфликтите са ви гарантирани.

КОЗИРОГ

Зачитайте мнението на любимия си и чувствата ви ще пламнат с нова сила. Радвате се на споделени чувства, които са гаранция, че ще изживеете поредната незабравима нощ на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Любимите ви са изненадани от ранното ви прибиране у дома, въпреки че сте управителки на ваш бизнес. Създайте си приятна романтична обстановка и се отдайте на чувствата си.

РИБИ

Възможни са затруднения в семейните отношения или разногласия с партньорите ви. Постарайте се да се концентрирате в положителни мисли, отърсете се от обидите и уязвеното си честолюбие.