Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Нели Петкова.

ОВЕН

Не се поддавайте на увещанията на вашите близки преди празниците да направите ремонт в дома си, защото след това ще се наложи да коригирате грешките на оставилите си ръцете майстори. Вечерта се усамотете и ако не сте постигнало споразумение, по-добре се откажете от сексуалните удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Вечерта ще изживеете романтична среща, но щастието е с вас, ако не сте семейни или сериозно обвързани. Ако сте семейни ще ви хванат в изневяра за пореден път. Вече не вярват на клетвите ви, че повече няма да залитате встрани и ще ви лишат от сексуални мигове.

БЛИЗНАЦИ

Ваши необмислени действия, с които целите да постигнете изясняване на отношенията, са причина за конфликти в семейството ви. Подтиквани от емоцията реагирате импулсивно. Проявите на ревност са забранени в този ден, а и ви лишават от сексуални удоволствия.

РАК

Личните ви отношения изискват да сте по-отговорни към интимната си половинка, защото ви помага, оценява вашата заетост, мили жени и се съобразява с умората ви вечер. Не създавайте повод за отдалечаването ви и за липсата на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Разговорите в семейството ви ще бъдат успешни и ще приключат или пък ще възстановят отношенията ви, ако сте търпеливи и не проявявате капризите си. Не се колебайте да откажете интимност и секс, ако сте твърдо решени на раздяла.

ДЕВА

Разправия, предизвикана неволно от вас, може да навреди на отношенията ви у дома. Заради непредпазливост рискувате да нарушите крехкия мир с интимната си половинка и да се лишите от сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Очертават се проблеми в личните ви отношения, ако не успеете да оставите извън дома си нервното напрежение дето ви е обзело през деня пренесете служебните разправии и недоволството си върху вашите близки. Сексуалният ви живот изисква активност и от ваша страна.

СКОРПИОН

Не се карайте с близките си, само защото сте се прибрали ядосани и уважавайте чувствата им и правото им да разговарят с вас и да споделят проблемите си. Ако сте заядливи ще ви лишат от приятни интимни мигове и от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Днес се огледайте за подходящ партньор, ако все още не сте семейни. Разчитайте на интуицията си. Не се впускайте в сексуални изживявания, ако не сте сигурни в чувствата си или пък имате намерение да се разделите с интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Личните ви отношения са нестабилни, но причината е във вас и вашето нежелание да проявите разбиране към половинката си. Време е да осъзнаете грешките в поведението си и да направите крачката към промяна. Любимите ви хора са се дистанцирали заради вашите капризи в последите дни.

ВОДОЛЕЙ

Непреклонни сте към желанията на вашите близки и категорично отказвате да задоволите капризите им и да похарчите парите си за развлечения. Не се изненадвайте, ако за да ви отмъстят, ви лишат от вечеря, от интимни мигове и сексуални удоволствия.      

РИБИ

Овладейте емоцията, не ги нападайте, защото нищо няма да спечелите. Вечерта не изливайте гнева си върху интимната си половинка. Поведението ви ще ядоса любимите ви, ще се изпокарате и ще се лишите от сексуални удоволствия.