Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Бийонсе и Николина Чакърдъкова.

ОВЕН

Не се надявайте на хармония в отношенията и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви и от постоянните ви закъснения, за които нямате обяснение. Сексуалните ви отношения също няма как да са желани.

ТЕЛЕЦ

Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

БЛИЗНАЦИ

На несемейните жени им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си. Семейните жени, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, да се замислят дали са с подходящия партньор.

РАК

През целия ден се пазете от проблеми в личните отношения. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка.

ЛЪВ

В личният живот промените са положителни за несемейните жени и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.

ДЕВА

Не сте наясно какво очаквате в личен план. Имате съмнения в чувствата си, но причината не ви е ясна. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас. Не пренебрегвайте интимните мигове заради лошо си настроение.

ВЕЗНИ

Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимния си партньор. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СКОРПИОН

Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си и може да се окажете сами и изоставени. Изплашили сте партньора си с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения, нито че лесно ще ги възстановите.

КОЗИРОГ

Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Очаквайте ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у вас спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимния си партньор, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимния ви партньор. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас. Ако не сте семейни бъдете внимателни при запознанства.