Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Скарлет Йохансон и Джейми Лий Къртис.

ОВЕН

Все още сте завладени от емоции заради кризата в личния си живот, появила се сякаш от нищото, но пропастта с половинката ви се увеличава. Постепенно осъзнавате грешките си и причината за липсата на сексуален живот в последните дни.

ТЕЛЕЦ

Не сте се справили с проблемите в личните си отношения. Изходът не е в изневяра от ваша страна, а в разговори и изясняване на претенциите. Не разчитайте на възстановена хармония и сексуални наслади, защото сте се провалили заради вашето поведение.

БЛИЗНАЦИ

Не ви съветвам да сте агресивни и критични към близките си без причина. Ако не сте тактични и не ги изслушвате търпеливо ще ги отдалечите от себе си. Интимната ви половинка не е готова за сексуални удоволствия.

РАК

Вашите брачни половинки са излезли извън себе си от притеснение заради интригите, с които ги засипват доброжелатели, за вашите забежки извън брака. Докажете им, че сте им верни и ги обичате, а след това се отдайте на сексуални наслади.        

ЛЪВ

Във вашите възможности е да спазите предупреждението и да проявите гъвкавост в разговорите с близките си, за да си спестите проблемите у дома. От вас зависи дали ще се лишите от романтичните мигове и сексуалните удоволствия.

ДЕВА

Семейните да обърнат внимание на партньорите си и на децата си, но не само на вечеря, а и като им отделят време да споделят деня си. Покажете им, че ги обичате. С доброто си отношение ще си спечелите заслужени романтични мигове и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Семейните да не прекаляват с изискванията си към своята половинка. Несемейните ще срещнат нови хора, сред които може да открият своята мечтана любов. Не се отдавайте на сексуални удоволствия, ако не сте сигурни в чувствата си.

СКОРПИОН

Обърнете внимание на отношенията си в семейството и не позволявайте странична намеса да ги съсипе. Избягвайте по възможност новите запознанства, въпреки, че ще ви бъде трудно да им устоите.

СТРЕЛЕЦ

Очакват ви разправии с близките ви заради опити на ваши приятели да се вмъкнат в живота ви и да ви дават съвети във ваша вреда. Вечерта сте най-черните в очите им и няма да ви дадат възможност да изживеете сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Поговорете с близките си, дори и ако сте достигнали етапа на невъзможност да си общувате спокойно. В един момент трябва да изясните дали ще имате съвместно бъдеще и бракът ви ще се съхрани или трябва да се разведете, заради изневярата и липсата на сексуален живот.

ВОДОЛЕЙ

След края на работния ден обърнете внимание на семейството си. Ако имате деца поговорете за техните проблеми и желания и преценете  с какво  можете да сте полезни. Сексуалните удоволствия са вашето хапче за добро настроение. Не се лишавайте от тях.

РИБИ

Подгответе се с прибирането ви у дома за разправия заради ревност от страна на половинката ви. Бъдете директни и опитайте да изясните причината, откъде и кой е поднесъл клюката, за да съсипе отношенията ви.