Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Поли Генова.

ОВЕН

Вечерта няма да избегнете конфликт с близките си, заради невъзможност да ви разберат и да се съобразят с професионалните ви задължения, изискващи цялото ви внимание. Ако не пропуснете секса, ще сте доволни и заредени със сили, но това зависи от вашето настроение и желание.

ТЕЛЕЦ

В личния ви живот съществува крехка хармония, която може да бъде разрушена за миг, с една дума или импулсивно действие от ваша страна. От вашето поведение зависи дали ще се отдадете на романтични мигове и сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Следобедът ще ви поднесе запознанства и романтични увлечения, но късметът не е с вас, скъпи дами. Не изневерявайте дори и само с невинен флирт, защото рискувате да се лишите от интимните мигове с любимите си хора.

РАК

Очаквайте нови запознанства и неочаквани романтични приключения, скъпи жени. Предпазливостта при сближаването е задължителна, за да си спестите разочарованията. Мечтаете за романтични мигове и сексуални наслади заради проблеми във вашия интимен живот, които ви лишават от тях. Може да вземете решение за раздяла

ЛЪВ

Неочаквано романтично приключение е причината да се почувствате обичани и желани, но въпреки това бъдете предпазливи със запознанствата, за да избегнете разочарования. Настроение сте за интимни мигове и сексуални удоволствия. Не ги пропускайте и бъдете нежни в леглото.

ДЕВА

Ще изживеете неочаквани, но желани, романтични приключения, уви, някои от тях свързани и с изневяра. Когато се приберете у дома клюката ще е достигнала до вашия партньор и скандалът, лишаващ ви от секс, е неизбежен.

ВЕЗНИ

След края на работния ден  очаквайте гости, които може да останат да нощуват в дома ви, но този факт не бива да ви изнервя. Не обичате да се чувствате като на хотел и да се съобразявате с нечие присъствие, но няма как да им откажете гостоприемството си.

СКОРПИОН

Следобед ви очакват запознанства, които ще поставят началото на романтично увлечение. Личните ви отношения са привидно стабилни, но въпреки това рискувате да си създадете проблеми. Семейните да не допускат изневяра, защото сте застрашени от опасността да ви изненада неочаквана бременност, която ще промени живота ви в неочаквана посока.

СТРЕЛЕЦ

Близките ви са очаровани от предложението да ги заведете на ресторант. Не приемайте това тяхно желание като липса на уважение към вашите гозби, напротив! Просто им е нужно малко разнообразие. След приятните мигове и интимни разговори се отдайте на сексуални наслади.

КОЗИРОГ

В семейството ви ще се наложи да разрешавате проблеми свързани с децата, които незнайно защо отлагахте. Брачната ви половинка може да се  изненада от новината, че очаквате дете. Ако е първо празнувайте, той ще е щастлив. Ако е второто, струва си да го зарадвате и с вкусна вечеря.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено да сте изпълнени с недоверие към брачния си партньор заради нещо казано, но недоказано. Недоверието ще навреди на отношенията ви. Сексуалните удоволствия ще ви се разминат, ако сте си позволили да споделите съмненията си с любимия си.

РИБИ

Семейни проблеми са причината да реагирате емоционално. Ако успеете да надмогнете гнева си, бързо ще се справите с ината на близките си и ще стабилизирате отношенията си. Дори и ако се чувствате засегнати, не се лишавайте от интимните мигове и невероятния секс.