Хороскопът на Алена за деня, в който е родена Хедър Греъм.

ОВЕН

Почивайте си и си създайте положителни емоции в компанията на любимите си хора. Ваше е правото на избор дали да се разделите с интимната си половинка, ако вече не сте удовлетворени в сексуално отношение.

ТЕЛЕЦ

Дебнат ви конфликти с близките ви. Причинени са отново от недобронамерени хора, които са помогнали да се породи причина за съмнение у половинката ви.. По-добре е да ги отминете с гордо мълчание, дори и ако трябва да се откажете от сексуалните удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Подтиснати сте, че сте уморени и искате да си отпочинете, но след като е във ваша полза, си заслужава да положите усилие и да отидете на гости на ваши приятели. Сексът с любимите ви хора ще ви достави незабравими мигове и удоволствия.

РАК

Не се учудвайте, на странното поведение на вашите близки, а се замислете и се извинете, ако по някакъв начин сте засегнали брачната си половинка. Извинете се, за да не се лишите от мечтата за секс и романтична вечеря.

ЛЪВ

Пътувайте и не се колебайте да поканите с вас и любимите си хора, или семейството си! Имате малка надежда да изясните причината за нередовния си сексуален живот, но не бива да пренебрегвате и вашите грешки.

ДЕВА

Ако е настъпило охлаждане на чувствата ви, се постарайте да постигнете отново хармония. От вас зависи да не се инатите, да проведете разговори и изяснете причината за проблема. Сексът също ще ги стабилизира.

ВЕЗНИ

Следобед се заемете със семейните си задължения, бъдете мили с близките си и ако прецените, че ще ви се отрази добре, пътувайте. Късметът може да ви изневери. Вечерта се усамотете в компанията на най-близките си хора. Почивайте си и ако не сте във форма отложете сексуалните наслади за следващия ден.

СКОРПИОН

Отношенията с любимите ви хора са хармонични, стига да не се оставите на увещанията на приятели и не закъснеете за семейната вечеря. Интимните мигове са ваши през целия ден, не само вечерта. Сексът не изисква планиране.

СТРЕЛЕЦ

От вас зависи да създадете положителни емоции в семейството си, ако сте го създали или с на любимите си. Пригответе вечеря или излезте на ресторант. Не се лишавайте от интимни мигове и сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Следобед пътувайте с близките си или просто си почивайте у дома. Трудно се справяте с проблемите и отдалечаването на половинката си. Вечерта отново ще пропуснете секса. Чувствате се предадени, но това са поредните ви глупави самовнушения.

ВОДОЛЕЙ

Ядосани сте на близките си заради неизпълнени обещания. Обземащият ви гняв, който няма да промени нищо, а ще задълбочи проблемите ви ще ви отдалечи и ще ви лиши от сексуални наслади и романтични мигове.

РИБИ

Вечерта сте длъжни да възстановите хармонични отношения в дома си, дори и ако трудно признавате вашите грешки. Във ваша власт е да сте мили,  да бъдете чаровни и неустоими и да се отдадете на сексуални удоволствия.