Вероятно ще ви е трудно да повярвате, но прекрасната Хедър Греъм днес навършва 50 години. Жената, която често пъти попада в класациите за най-красивите и най-сексапилни знаменитости, продължава да е зашеметяваща дори на тази възраст.

Почитателите на сериалите няма начин да не са ѝ обърнали внимание в една от най-запомнящите се роли - в мистериозния сериал "Туин Пийкс" през 1991 г., където играе Ани Блекбърн в 6 от епизодите и във филма предистория "Огън, следвай ме". В сериала тя има връзка с главния герой агент Дейл Купър.

Снимка: imdb.com

Първата ѝ роля в киното е през 1988 г. във филма "Шофьорска книжка", а през 1989 г. получава и първата си главна роля във филма "Аптекарски герой". Известна е най-вече с участието си в комедии като "Остин Пауърс" и "Последният ергенски запой". Гледали сме я в много сериали, обикновено като гост звезда.

Тази година предстои да я видим в минисериала по култовия роман "Сблъсък" на Стивън Кинг. Хедър Греъм ще изпълнява ролята на богата жена, която оцелява след смъртоносния вирус, погубил по-голямата част от населението на света. Тази роля ще е доста по-различна от онези, в които сме свикнали да я гледаме.

Снимка: Getty Images

Хедър Греъм никога не се е омъжвала, няма деца и не смята, че в това има нещо притеснително.

Има ли Хедър Греъм пластични операции

Много хора смятат, че жена на нейната възраст няма как да изглежда толкова добре, без да е потърсила помощ от хирург. Счита се, че Хедър Греъм си е правила фейслифтинг и е увеличила бюста си.

Самата актриса обаче казва, че е привърженик на естествената красота и отрича някога да е прибягвала до пластична операция. Тя приписва младежкото си излъчване на здравословен живот и диети. Актрисата казва също, че не намира нищо лошо в пластичната хирургия и по никакъв начин не осъжда жените, които се възползват от възможностите на съвременната медицина за промяна на външния си вид.

Снимка: Getty Images

Въпреки това всеки път, когато Хедър Греъм се появи публично, започват слухове и спекулации за това дали актрисата има или няма операции. Никой не може да каже със сигурност. Може да прецените сами за себе си като разгледате галерията най-горе.