Хороскопът на Алена за деня, в който е роден Никълъс Кейдж.

ОВЕН

Вечерта си почивайте в компанията на семейство или ако не сте го създали с вашите близки. Те са помогнали като са организирали празник за ваш приятел във вашия дом. Повеселете се и след това си дайте заслужен отдих.

ТЕЛЕЦ

Отношенията с любимите ви хора ще се успокоят, но това зависи и от вас и умението да премълчавате. Пазете се от импулсивни действия и внимавайте  да не ги обидите  с необмислените си думи и да се лишите от сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Изнервени сте от опити да ви наложат обвързване в интимни отношения. Не реагирайте емоционално, ако интимните ви половинки ви упрекнат в некоректност. Просто се дистанцирайте и не допускайте сексуален контакт.

РАК

Вечерта се усамотете в дома си, ако сте уморени. Близките ви са разочаровани от поведението ви и трудно ще ви простят, че дори отказвате вечерята. Не се надявайте на сексуални удоволствия, ако не постигнете разбирателство и примирие.

ЛЪВ

Вечерта за пореден път ще посрещнете гости. Искате да се усамотите с близките си, но те са на друго мнение и ви изнервят с постоянното присъствие дори и на ваши желани приятели.  Докато си легнете ще сте забравили за сексуалните си желания.

ДЕВА

Вечерта си дайте почивка и отклонете поканата за гостувате при приятели. Ако празнувате имен ден не пропускайте да изпратите по-рано гостите. Ще имате време да се отдадете не романтични мигове, споделени чувства и сексуални удоволствия.

ВЕЗНИ

Не се отдалечавайте от семейството и любимите си хора, които се нуждаят от вашето внимание. Сексуалните ви отношения изискват да осъзнаете грешките, които допускате в интимните мигове и да не проявявате агресия.

СКОРПИОН

Ваши лични проблеми, които не сте споделили с близките си, за да не ги натоварвате ще се превърнат в проява на ревност от тяхна страна, че сте намерили душеприказчик извън семейството си. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, ако не сте вбесили с поведението си интимната си половинка.

СТРЕЛЕЦ

Не са изключени проблеми с брачната ви половинка, които създавате сами заради опитите да налагате правила, които не се харесват. Можете да ги избегнете само с търпение и такт. Вечерта ще си изпросите отказ от сексуални удоволствия.

КОЗИРОГ

Във ваша власт е да съхраните доброто настроение в дома си, да не се поддавате на провокации, целящи да ви ядосат, за да се изпокарате и разделите. Вечерта бъдете с любимите си хора и се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Постарайте се да се заредите с добро настроение, за да си гарантирате успех. Създайте си положителни емоции у дома. Вечерта останете само със семейството си или с интимната си половинка и се отдайте на чувствата си и на сексуални удоволствия.

РИБИ

Вечерта излезте с близките си на разходка или отидете на рожден ден на приятели или роднини. Приберете се с добро настроение и се отдайте на интимни мигове. Не мърморете в леглото, за да не съсипете сексуалното удоволствие.