Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Евън Рейчъл Уд и Глория Гейнър.

ОВЕН

Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

ТЕЛЕЦ

Силните емоции, заради интрига, на която сте надали ухо и която е предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии.

БЛИЗНАЦИ

Личният ви живот е свързан с известни разочарования.  Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце.  Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

РАК

Приберете се от работа преди вечеря. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

ЛЪВ

Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

ДЕВА

Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили.  Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

ВЕЗНИ

Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

СКОРПИОН

Днес, особено вечерта очаквайте сцени на ревност, ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада, ако сте избегнали разправиите.

СТРЕЛЕЦ

Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот, за да сте щастливи и да живеете в хармония. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

КОЗИРОГ

В този ден не пропускайте възможността да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

ВОДОЛЕЙ

Уловете мига, защото любовта е до вас и не бива да я пропускате. От вас зависи да забравите самотата в дните и нощите си, ако не сте обвързани. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

РИБИ

Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради невъзможността да премълчавате.