Хороскопът на Алена за деня, в който са родени Стивън Сегал и Дейзи Ридли.

ОВЕН

В този ден не се изкушавайте да уговаряте романтични срещи, ако не сте опознали добре човекът, който ви привлича. По-добре е известно време да си общувате мобилно, а когато сте сигурни, че искате да се видите очи в очи, уговорете срещата.

ТЕЛЕЦ

Можете с лекота да направите някои промени в личният си живот, мили дами. Ключът към успеха е в умението ви да прощавате на близките си. Не проявявайте ревността си, за да не съсипете вечерта с интимния си партньор и сексуалното удоволствие да си остане мечта.

БЛИЗНАЦИ

В този ден ви е невъзможно да сте верни на интимния си партньор. Флиртувате пред всички, обсебени от един чаровник. Не се надявайте на сексуални мигове тази вечер, защото сами сте допуснали ревността да отдалечи любимите ви хора.

РАК

Вечерта се приберете у дома или отидете на романтична среща с любимия си. Защо да се отказвате от интимните мигове, след като, ако сет семейни, можете да откажете гостуване при приятели и да се отдадете на сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Вечерта бъдете със семейството си. Несемейните жени ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща, която ще се превърне в интимна връзка. Интимните ви контакти изискват крайна предпазливост, защото сте податливи на инфекции.

ДЕВА

каквото и да сте планирали през деня, вечерта бъдете с любимия си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желаните и от двама ви сексуални изживявания.

ВЕЗНИ

В този ден бъдете внимателни с близките си. Не пренасяйте лошото си настроение в семейството или при среща с интимния си партньор. Проблемите ви в сексуално отношение се дължат на липсата на самочувствие.

СКОРПИОН

Запознанствата в личен план могат да прераснат в сериозна връзка. Романтична среща ще засили желанието ви за създаване на семейство. Вечерта бъдете мили, а в леглото не проявявайте агресия, за да накажете усъмнилия се във верността ви.

СТРЕЛЕЦ

Влюбените могат да споделят чувствата си. Не пропускайте тази възможност. Вечерта ще изживеете незабравими романтични мигове, съчетани с невероятни сексуални изживявания, каквито и вие самите не сте очаквали.

КОЗИРОГ

Не се впускайте в любовни авантюри, за да мъстите заради съмненията, че интимния ви партньор ви е изневерил. Поговорете и изяснете всичко свързано с причината за съмненията си в изневяра. Сексът ще ви сближи, дори и ако сте се скарали.

ВОДОЛЕЙ

Цял ден имате да чистите, да подреждате и да готвите. Вечерта отидете с любимия си на ресторант, ако карантината заради вируса е отменена. Не прикривайте чувствата си. Сексът трябва да бъде желан и от двама ви, ако искате да ви бъде приятно.

РИБИ

Запознанствата ви в личен план могат да прераснат в сериозна интимна връзка, стига да търсите вече партньор за цял живота. Вечерта създайте романтична обстановка в дома си, дори и ако сте уморени, а сексът ще ви достави удоволствие.