Днес слънцето изгря в 06:52 и ще залезе в 20:00.

В галерията ще видите какво може да очаква всяка зодия.

На днешната дата са родени Салма Хайек, Киану Рийвс и ЕЛица Тодорова. Честит рожден ден! Ако и вие празнувате рождения си ден днес, вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на увеличени приходи. Ако сте безработни, сега е моментът да си намерите работа или да започнете собствен бизнес. Не взимайте кредити и заеми, ако няма да успеете да ги върнете в рамките на личната си година. Не отказвайте работа.

Ако пък днес сте родили, имайте предвид, че детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Венера. Ще бъде умерено и тактично, но в същото време готово да подрежда живота на хората около себе си, понякога с агресия. Съдбовният му път изисква с труда си да гради материалната си стабилност.

ЛУНАТА

Луната е в Скорпион. Предпазливостта е задължителна за родените в Скорпион и за хората с Луна или асцедент в този знак. Не са изключени проблеми с яйчниците при жените, спадане на либидото при мъжете, ако прекалят с алкохола, проблеми с половите органи, а също и с дебелото черво, заради прием на лютите и пикантни храни. Не е изключено обостряне на кървене при хемороиди, ако съществуват хронични проблеми.

ЗАБРАНЕНИ
Денят не е подходящ за зачеване. Опасност от инфекции предавани по полов път.
Подстригване на косите.

ПОЗВОЛЕНИ

  • Терапия против бръчки с лифтинг ефект.
  • Терапии на лице. Епилация.
  • Маникюр, педикюр.
  • Коса – боядисване, сешоар.
  • Студено къдрене.
  • Лечение и вадене на зъби.