Да, идеалното тегло зависи и от зодията. Ако досега не ви се е получавало с отслабването, или ви е било доста трудно, може би е време да съобразите режима си на хранене със звездния си знак.

Овен (21 март - 19 април)

Тази диета изглежда идеално създадена за индивидуалността на Овена. Първо - този режим е перфектен за хора, които имат желание да спортуват, докато правят диета - енергията на овена винаги е в повече, затова упражненията не са никакъв проблем. Най-вероятно начинът ви на живот ви предлага повече изненадващи упражнения, отколкото някои хора успяват да направят, когато са постоянни.

Телец (20 април - 20 май)

Гликемичен индекс

Захар... вкусна, освежаваща и обичана - освен това е "притежавана" от Венера - най-любвеобилната и сладка планета от всички, която на всичкото отгоре е покровител на Телеца. Това накратко означава - внимавайте с количествата захар, които приемате - вафли, тестени сладкиши и дори алкохол. Тази диета е подходяща тъкмо за вас - често се препоръчва за диабетици (тип 1 и 2). Създадена е да балансира въглехидратите, протеините и мазнините, заедно с приема на захар. Междувременно дава енергия за спорт.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Няма много зодии, които са известни с дарбата си да дърдорят толкова много, нито с навика си да се социализират с абсолютно всеки - без значение от обстоятелствата. Вие, близнаците, сте ненадминати в това. Затова когато става въпрос за избор на диета, със сигурност няма да ви се иска да я спазвате сами. От dailyhoroscope.com препоръчват да се регистрирате в Wheight Watchers, където е тъкмо за вас - стига да знаете английски, разбира се. Докато сте заети да броите калории и килограмите, които губите, имате шанс да си общувате и да споделяте с други като вас. Звучи повече като безкраен купон, отколкото като изтезание, нали?

Следва - Рак, Лъв, Дева