Как да влезете във форма зависи и от зодията ви. 

Везни (23 септември - 22 октомври)

Зоната

Може и никога да не сте чели това за себе си, но обратно на популярното схващане, вие не сте знакът от зодиака, който е балансиран - задачата ви е да възстановявате баланса - в себе си и около вас. Така че ето ви диета, с която да правите именно това - да балансирате между здравето и добрата физическа форма. В диетата на име "Зоната" всичко е въпрос на баланс - мисията ви е да поемате дневно 40% въглехидрати, 30% протеини и 30% мазнини. Всъщност рекламата на тази диета включва твърдението, че е единственият хранителен режим, който изисква въздържание.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Средиземноморска диета

Вие, Скорпионите, обожавате физическите удоволствия - а това включва и храната, разбира се. Освен това мразите да се възпирате поривите и желанията си. Това прави спазването на диета много трудно, но пък превръща Средиземноморската диета в режим тъкмо за вас. Първо - кара ви да се чувствате все едно не сте на диета. Това е плюс, но освен това е изисква да се концентрирате върху удоволствието от вкуса на всяка хапка. Позволява ви лукса да избирате между 10 супер мощни храни, а всичко "мощно" е точно за вас.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Fat Flush

Всеки зодиакален знак е "отговорен" за определена част от тялото. Овенът например - първият знак, отговаря за главата, Телецът - за гърлото, а Рибите - последният - отговаря за стъпалата. Вие, Стрелци, отговаряте за бедрата и ханша - което прави Fat Flush диетата точно за вас. Тя е насочена конкретно към отърваването на мазнините от бедрата, ханша и талията... за две седмици. Което е страхотна новина за огнен знак, който не може да се похвали с кой знае какво търпение.

Следва Диета според зодията за Козирог, Водолей, Риби