Ще ни върви ли през следващите месеци? Ще имаме ли късмет и успехи в любовта? Всичко това разкри за зрителите на bTV астрологът Оксана Хорват - Станчева в предаването CoolT.

Политика

За съжаление в близките месеци надали ще има някакво конструктивно решение“, каза астроложката за политическата обстановка в България. Тя изрази радостта си, че има възможност да започне първо с лошите новини, за да може да остави добрите за накрая. „Астрологическата ситуация, а и здравият разум, не предполага, че ще могат да се договорят за каквото и да било. И когато се формираше това правителство имаше доста напрегнати аспекти, които индикираха краткотрайност на това което се ражда в този момент.

Снимка: istockphoto.com

"Единствената светлина в тунела е през октомври, когато има възможност нещо да се договорят зa някакво компромисно решение.“

А сега да преминем и към по-интересното.

Любов през лятото

В това отношение за всяка зодия може да се каже по нещо хубаво“, сподели астроложката. „Месеците юли и август са много добри в това отношение. Това са месеците, в които е подходящо да предприемаме смели действия и смели постъпки, както и да започваме нови начинания.“

Според нея ако някой отдавна си харесва някого, именно сега е моментът да действа.

Снимка: istockphoto.com

Юпитер, планетата на късмета, се намира в знака Овен“, разясни научния аспект предсказанията си тя. „Най-вече за огнените знаци – Овни, Лъвове и Стрелци, това е много активен период. Могат да осъществят най-смелите си мечти и желания. Юли и август са по-любовни, заради движението на Венера – планетата на любовта.

Периодът ще е много интересен за Стрелците. Те имат позволението на планетите да кръшнат леко.

Снимка: istockphoto.com

Стрелците така или иначе са авантюристи, така че тези, които са необвързани, на воля могат да си кръшкат“, разкри астроложката. „А тези, които имат за гаджета Стрелци, да се постараят да осигурят достатъчно съвместни приключения, така че на Стрелеца да не му доскучава.

И за Козирозите се отварят интересни възможности през тези месеци. Макар те да са по-сериозни и отговорни, това лято се отприщват „едни възможности и едни енергии“, подходящи за флирт.

Снимка: istockphoto.com

Кои месеци крият рискове?

Повече трябва да се внимава от 10 септември до 2 октомври, защото Меркурий е ретрограден.

Тогава трябва да внимаваме каквото имаме да решаваме, да сме го решили до тогава“, обясни Оксана. „Този период може да стават обърквания. Така че ако летният флирт прераства в по-сериозни отношения, в този период е възможно да се появяват търкания.

Снимка: istockphoto.com

Астроложката предупреди че някои неща, които са ни заложени в хороскопа, не могат да бъдат избегнати:

По-добре сега да ни се случи, отколкото да бягаме и то пак да ни настигне“.

В същото време имаме и известно пространство за личен избор.

Снимка: istockphoto.com

Това е хубавото на астрологията – тя ни дава инструменти да управляваме съдбата си, но в рамки, които са определени от горе“, завърши астроложката.

Вижте хороскопа за всички зодии във видеото.