Днес отбелязваме началото на църковната нова година. Днес слънцето изгря в 06:51 и ще залезе в 20:02.

В галерията ще видите какво може да очаква всяка зодия.

На днешната дата са родени Катерина Евро, Глория Естефан и Зендая. Ако и вие празнувате рождения си ден днес, вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви задължава да се вгледате в себе си и да анализирате действията си не само в отминалата, но и в предходните девет години. Осъзнайте грешките си и ги отстранете. Думата ви се чува.

Ако пък днес сте родили, имайте предвид, че детето, родено в този ден, е подвластно на Дева и на управителя на деня Юпитер. Ще бъде упорито, инатливо и целеустремено. Ще се опитва да направлява живота на околните, но без агресия. Съдбовният му път изисква да гради професионална кариера в интелектуалната сфера.

ЛУНАТА

Луната е в Скорпион. Предпазливостта е задължителна за родените в Скорпион и за хората с Луна или асцедент в този знак. Не са изключени проблеми с яйчниците при жените, спадане на либидото при мъжете, ако прекалят с алкохола, проблеми с половите органи, а също и с дебелото черво, заради прием на лютите и пикантни храни. Не е изключено обостряне на кървене при хемороиди, ако съществуват хронични проблеми.

ЗАБРАНЕНИ

Денят не е подходящ за зачеване. Опасност от инфекции предавани по полов път.
Подстригване на косите след 12.04 ч.

ПОЗВОЛЕНИ

Терапия против бръчки с лифтинг ефект.
Пилинг.
Антицелулитна терапия.
Маникюр, педикюр.
Коса – боядисване, сешоар.