Какво да очакват в работата, любовта и здравето всички зодии през месец април - научаваме от Светлата Тилкова-Алена.

ОВЕН

 

Работа: Не допускайте да ви омайват с доходоносни проекти, които може да се окажат губещи, до степен да намалите и личните си спестявания. При делови срещи, изискващи решаване на финансови проблеми, подгответе предварително вашите искания и твърдо отстоявайте мнението си. При делови запознанства не бъдете доверчиви и не допускайте до плановете новите си познати

Здраве: Внимавайте да не навредите на здравето си с преумора, която е ваше типично състояние, а също и заради отказа ви да приемате витамини или да направите диета, ако страдате от наднормено тегло. Предпазливостта и почивката са задължителни в периода 4-6 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: През април изобщо не се съобразявате с брачната си половинка. Рискувате да се усъмни във верността ви и ревността й да стане причина за отдалечаването и дори раздялата ви, а вие едва ли искате семейни драми.

 

ТЕЛЕЦ

 

Работа: През април имате благоприятната възможност да промените средата си, но изчакайте, проверете отново дали е необходима цялостна промяна, включително на работното ви място или може само да обогатите офиса си с нови полезни хора. Не се доверявайте на протекции, а разчитайте само на себе си.

Здраве: През месеца се радвате на добро здраве, като само от вас зависи да го съхраните. Не пропускайте почивката си и не си внушавайте, че можете да се справите с липсата на достатъчно сън. Внимавайте и се предпазвайте от инфекции, особено в периода 6-8 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ново начало в личния живот имате право да поставите, ако сте нещастни, но не се осмелявате да се разделите,  ако живеете в хармония и разбирателство самозаблудени, че Съдбата ви е дарила среща с приказен партньор.  Не си струва да съсипвате живота си.

 

БЛИЗНАЦИ

 

Работа: Не ви съветвам да се отказвате от целите си, въпреки че като сте ядосани не си мерите думите и сте странно несговорчиви и на моменти досадни за вашите колеги и партньори. Не проявявайте щедрост, ако ви молят за финансова помощ, защото ще ви измамят. Рутината ви носи полза.

Здраве: През този месец се предпазвайте от простуди и внимавайте с храната, за да избегнете неочаквани алергични реакции, които може да се превърнат в хронични. Бъдете внимателни заради податливост на простуди и проблеми с белите дробове в периода 8-11 април, когато Луната е във вашия знак.

Любов: Ако не се откажете да командвате и държите да ви се подчиняват, ще съсипете хармонията в дома си, въпреки че вие самите не подлежите на подчинение. Не ви съветвам да обтягате отношенията си, само защото сте решили, че ви е нужно да властвате  в дома ви.

 

РАК

 

Работа: Не бива да отлагате планираната задгранична командировка или среща в чужбина с делови партньори.  Време е да проведете разговорите за съдружие и да  подпишете договор за дългосрочно сътрудничество. Не пропилявайте добрите възможности за промени на работното място и за назначаване на нови служители. Не пилейте времето си в продължителни размисли, които ще са причина да пропуснете изгодни инвестиции.

Здраве: През този месец много от вас ще решат да постят преди Великден, но ви съветвам да се съобразите с дена си на раждане. По-добре се откажете от пълен пост, като той е особено вреден за здравето ви в периода 11-13 април,  когато Луната е във вашия знак.

Любов: През април бъдете внимателни, за да не съсипете брака си или поне да избегнете кризата. Ако ви предстоят пътувания, за да не стигнете до разправии и съмнения в изневяра, при възможност пътувайте заедно с половинката си. Така няма да създадете повод за ревност.