Овен – „Работи здраво за изкачването на нови върхове“

През 2018 година Овните ги очаква нови предизвикателства в професионален план. За да постигнете успехи, трябва да действате иновативно и да контактувате повече с другите. Да довършите текущите проекти и задачи ще се окаже по-важно от това да започвате нови.

Телец – „Предстоят неочаквани срещи“

Неочаквани събития ще бележат живота на Телците през 2018 година. Това ще породи един изцяло нов поглед върху света. Трябва да бъдете отворени към новото и към потенциални и неочаквани нови срещи и запознанства.

Близнаци - „Отдай се на чувствата“

2018 е годината, в която е време да се справите с чувствата си. Емоциите ще вземат превес. Добре е да започнете да се вслушвате повече в това, което ви казва сърцето. Очакват ви нови проекти в личен и професионален план. Годината е перфектна Близнаците да започнат да се грижат за тялото, ума и духа си.

Рак - „Живей, обичай и се смей, докато започваш нови неща“

За Раците 2018 е времето, в което да започнат да живеят и се смеят, и да се наслаждават на всичко, което ще им достави удоволствие. Време е също да започнат да обичат себе си, за да открият какво им липсва, за да влязат в сериозна връзка. Очаква ви ново начало, но първо трябва да решите някои стари проблеми, които са належащи.

Лъв – „Семейството е на първо място“

Централно място в живота на Лъва през 2018 година ще заема семейството. Удовлетворението ще настъпи именно от добрите събития с близките ви. Нови начала и завършване на стари са също неща, които чакат да се случат през годината. Помощ ще дойде именно от най-близките ви хора.

Дева –„Изразете мнението си“

2018 година ще е годината на признанието за добре свършена работа за Девата. Нови възможности ще се открият на хоризонта, които ще помогнат на зодиакалния знак да се издигне на изцяло ново ниво. Хората имат нужда да чуят какво мислите, така че се подгответе да споделяте.