Сам е обикновено бяло коте, което с нищо не се отличава от останалите си събратя. Вглеждайки се по-подробно в неговата сладка котешка муцунка, хората разбират, че той изглежда много нещастен.

Първи, втори, трети поглед е нужен, за да разберем, че Сам притежава нещо, което другите котки нямат – черни вежди, които силно изпъкват на бялата му окраска, и които всъщност му придават тъжния и разтревожен вид.



Но нищо подобно не се случва с него в действителност, защото в момента котаракът е повече от щастлив – намира своя дом, след като бил бездомно коте. Неговият собственик дълго време преценявал дали да го даде за осиновяване, но така и не намерил перфектните стопани, които да го обичат и да се грижат подобаващо за него. През това време Сам получил името си от котката на американския художник Анди Уорхол.

Така пухкавата топка остава при своя първи стопанин, който му създава профил в социалните мрежи, както и собствен уебсайт. В него се казва, че идеята е не само повече хора да видят удивителната котка, но и да помага на други животни, които не са имали съдбата на Сам. Всички средства, събрани от samhaseyebrows.com отиват за организация, която спасява бездомни животинки.