.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Защо не плачете? Никол Шерцингер и Ирина Шейк след раздялата - по-секси от всякога

| преди 14 седмици
Никол Шерцингер

Най-голямото отмъщение е липсата на отмъщение. Това със сигурност е мото, което споделят едни от най-красивите жени, наскоро разделили се с половинките си. Вместо да дават пространни интервюта и да пълнят таблоидите с емоционални излияния, Никол Шерцингер и Ирина Шейк просто продължиха да бъдат красиви и да показват класа.

Припомняме, че Никол и българският тенисист Григор Димитров се разделиха през февруари, като една от изтъкнатите причини беше ревност от бившата му приятелка Мария Шарапова, с която той показвал прекалена близост.

Григор Димитров и Никол Шерцингер отново заедно в Париж

Съвсем скоро Ирина Шейк пък се раздели със съпруга си Брадли Купър, след 4-годишна връзка, от която имат дъщеря Леа.

Веднага след раздялата Ирина замина за Исландия. Протегнала дълъг бос крак върху морена, в бански костюм на Intimissimi, рускинята явно демонстрира, че е готова за нови неща в живота си.  

Брадли Купър отказа да признае дъщеря си от Ирина ШейкАктьорът заявил, че не знае нищо за детето

Как ви действа есента?