.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вики Терзийска: 3 години брак, 3-годишна дъщеря, 3 години радости и неволи заедно

LadyZone.bg | преди 25 седмици
виктория терзийска
Снимка: Instagram

Лъчезарната Виктория Терзийска отбеляза годишнината от брака си с мил пост в Инстаграм. В него тя споделя с последователите си, че от три години се радва на радости и неволи заедно с мъжа си Петър Величков. Разбира се, неотлъчно с тях двамата е и тяхната 3-годишна дъщеря Маргарита.

Голям симпатяга е мъжът ми... Вече три години съпрузи, три години брак, тригодишна дъщеря, радости и неволи заедно!“, добави към снимката 39-годишната певица.

Вики: Бъдете естествени, защото такива ви харесват мъжете ви!Какво ви пожела Вики Терзийска за 8 март и какво си спомня от детството и празненствата в детската градина

Вики сподели и кадър от Италия – снимка, на която е застанала пред покрития мост „Понте Векио“ във Флоренция, което ни навежда на мисълта, че красивите поводи са били отбелязани именно там. От нас – честито! Още дълги години да посрещат заедно радости и неволи все на хубави места!

Вижте още прекрасни моменти от ежедневието на семейството на Вики от предишни постове в социалната мрежа:

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?