.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Смел енот изкачи небостъргач и се превърна в най-популярното животно в Туитър

LadyZone.bg | преди 1 година
енот
Снимка: Twitter

Запознаваме ви с вероятно най-смелия енот на света. Няма си име, но вече е известен, като енотът, който изкачи 23-етажна сграда в Минесота, САЩ.

Животното попаднало на висок корниз на небостъргача и вероятно от страх от насъбралата се тълпа и невъзможност да слезе на земята, започнал да се катери по стената на сградата.

Енотът е успял да изкачи зданието, като се е придвижвал ту нагоре, ту надолу и периодично преспивал по корнизите между етажите. За да може все пак дивото животно да бъде свалено безопасно, от Службата за защитa на животните в града поставили котешка храна на покрива, за да го примамят.

Животното вече е в безопасност и дори е пуснато на свобода. Приключенията му обаче бяха проследени от стотици хора по света, благодарение на Тим Нелсон, който споделяше почти всяка стъпка на смелия енот.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?