.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Менделсон загадка в LadyZone: Коя е влюбената двойка от снимката?

LadyZone.bg | преди 45 седмици
снимка

Той завършва стоматология и практикува 3 години като зъболекар. След това със свои колеги лекари и стоматолози създават група „Медикус“, с която прави три албума. След напускането й издава един самостоятелен албум. Често го наричат пеещия стоматолог. Изявява се и като актьор. Тя също се занимава с музика – пианистка е.

снимка

Успяхте ли да ги познаете? Ако да, то не се колебайте да изпишете имената им като коментар под статията и може да спечелите една от нашите награди. Коментирането може да се случ по два начина - ако сте регистриран потребител в сайта ladyzone.bg или чрез приставката на Фейсбук за коментиране. За верни ще се считат само отговори, в които присъстват и двете имена. Верните отговори можете да оставяте до 00:00 часа на 3 ноември.

А ето и каква награда може да спечелите:

- 1 брандирана чаша с логото на ladyzone

награди

- 1 двойна покана за постановката „Женитба“ в „Театър София“ (дата по избор) 

женитба

В началото на другата седмица ще изтеглим на томболиен принцип един от вас, който е дал верен отговор на въпроса ни. С него ще се свържем, за да уточним коя от двете награди предпочита да му изпратим. Успех на всички!

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?