Ако се чудите как изглежда една жена на 52, ето ви един чудесен пример – работеща, майка, съпруга – жена, която е като всички останали, като изключим, че е известна и е направила убийствена фотосесия за новия брой на списание DoJour. Актрисата изглежда повече от зашеметяващо за жена, надхвърлила възрастта от половин век. Заявява категорично, че не е съгласна с твърдението, че актрисите в Холивуд не стават след като навършат 40, защото дори и за по-възрастните дами все още има прекрасни роли. „Възрастта е просто цифра” заявява категорично в интервю за списанието червенокоската.

На 52 години Джулиан вече е преодоляла страховете от остаряването и какво това ще означава за кариерата на една актриса. Споделя, че повечето хора не се страхуват от бръчките, а от самата смърт.

„Нашият страх от остаряването в действителност е страх от смъртта и аз мисля, че точно това тревожи повечето хора.”

Снимки: dujour.com

Червенокосата актриса споделя още, че не бръчките я тревожат, а моментът, в който една жена започва да бъде питана единствено за нейните деца и пластичните й операции. В тази връзка допълва:

„Мъжете не ги питат за възрастта им. Нито за техните деца.”

Интересна подробност от личния живот на Джулиан е, че с нейния съпруг Барт се срещат от 1996 година, но чак след 7 години решават да сключат брак. През това време, докато не са законни съпруг и съпруга, им се раждат две прекрасни деца – Салеб, 15 г. и Лив, 11 г. За разлика от брака, за който не била сигурна дали ще сключи, за майчинството Мур казва, че винаги е искала и е знаела, че ще има деца и ще бъде майка.