.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тегне ли проклятие над новия филм за Джеймс Бонд?

LadyZone.bg | преди 10 седмици
Даниел Крейг
Снимка: Getty Images

Още един инцидент беляза снимките на новия филм за агент 007 (№25 в поредицата). След експлозия на снимачната площадка един от работниците в студиото е бил ранен, след като част от декорите са се срутили. Подобно нещо не се случва за пръв път. Премиерата на филма вече веднъж беше отложена с 6 месеца и по всичко изглежда, че ще се забави дори повече. Някои от хората в екипа дори се шегуват, че филмът е прокълнат.

Преди три седмици пострада и звездата на Даниел Крейг, който изпълнява ролята на самия Джеймс Бонд. По време на снимките в Ямайка актьорът е наранил коляното си и се е наложило да бъде опериран. Това наложи цялата работа по все още неозаглавения филм за британския таен агент да бъде спряна за две седмици.

Проблемите с проекта започнаха още в началото. За режисьор на филма беше избран Дани Бойл, най-известен с работата си по „Трейнспотинг“, „Беднякът милионер“. Само след няколко седмици работа по сценария обаче, Бойл се оттегли. Режисьорът обясни решението си с „творчески различия“ с продуцентите на филма. Това стана три месеца преди планираното начало на снимките и наложи преместването на премиерната дата за април 2020 г.

Флеминг, Иън Флеминг – 111 години от рождението на създателя на Джеймс Бонд

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?