.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Пари, мускулесто тяло… Не, ето какво жените наистина търсят в един мъж

Евгений Милов | преди 11 седмици
любов
Снимка: NeONBRAND/Unsplash
Близо 90% от жените намират тази черта на характера у партньора за много важна

Какво търсят жените в един партньор? Това може да прозвучи като лесен въпрос, но само на първо четене. Искате ли да разберете какво е точно това нещо, което привлича дамите у силния пол?

Защото резултатите от ново изследване на приложението за проследяване на менструалния цикъл "Clue", в сътрудничество с "MyONE Condoms" и германски изследователи от Университета в Гьотинген, дават по-голяма яснота за това какво наистина искат жените от мъжете.

Изследователите в проучването са анализирали отговорите на 68 000 души от 180 страни по света. Като цяло специалистите установяват, че характерът на човека излиза на преден план - цели 88,9% от жените смятат, че "добротата" е много важна черта на партньора.

Високо се оценяват също "грижовността" и "интелигентността", които се класират на второ и трето място съответно с 86,5% и 72,3% от отговорите на дамите.

любов
Снимка: NeONBRAND/Unsplash

Въпреки че хората отделят толкова голяма част от живота си, за да се грижат за външния вид, с който да впечатлят потенциалните партньори, физическите черти са вторични пред привлекателността на личността. Така резултатите в изследването сочат, че само 22,3% от жените смятат, че "привлекателно тяло" е много важно.

Привлекателното лице, амбициозността, самоувереността и финансовата стабилност също остават на втори план пред това дали даден мъж е добър и грижовен.

"Това е ролята на човешкия мозък, който несъзнателно приоритизира онова, което е важно, и забелязва по-малко физически "несъвършенства", казва Вирджиния Й. Витцум.

"Вътрешната доброта и споделените ценности - това са нещата, които движат истинската романтика в отношенията", допълва ръководителката на изследоването.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?