Американската поп дива Анастейша идва за втория си концерт в България на 1 юли в зала 1 на НДК. С над 30 милиона продадени албума, звездата продължава да твори и да впечатлява феновете си по цял свят. 

В България Анастейша  се очаква да изпълни най-големите си хитове - "Left Outside Alone", "Not That Kind", "Paid My Dues", "Sick and Tired" и "I'm Outta Love", а концертът ще започне с песни от новия й албум "EVOLUTION". 

Снимка: Getty Images

Така е озаглавено и турнето на звездата, което ще обиколи голяма част от европейските градове, като София ще е единствената дата на Балканите. Албумът е записан в Стокхолм от продуцента Anders Bagge, работил със звезди като Селин Дион, Джанет Джаксън и Мадона. "EVOLUTION" е високо оценен както от критиката, така и от публиката, попадайки в ТОП 10 на най-големите музикални пазари в Европа – Германия, Италия и Великобритания.

Анастейша е една от най-харесваните певици у нас, като при първата си визита през 2015-а разпродаде залата далеч преди концерта. Билетите за концерта ще са на цени от 55 до 130 лева и тръгват в продажба от 7 март в 10 ч. в мрежата на Eventim.bg и касите в бензиностанции OMV.