.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

9-те медсестри, които бяха бременни по едно и също време, родиха

LadyZone.bg | преди 8 седмици
бебета
Снимка: Instagram

Деветте медицински сестри, които работят в един и същи медицински център и които бяха бременни по едно и също време, вече родиха. Бебетата са на възраст от 3 седмици до 3 месеца и половина, а термините на майките им са били от април до юли.

9 медсестри в родилно отделение очакват бебетата си по едно и също време (ВИДЕО)
бебета
Снимка: Instagram

През март болницата съобщи в социалните мрежи, че медсестрите очакват бебетата им да се появят почти по едно и също време със снимка на 8 от 9-те мами в очакване.

Фотографката Карли Мъри се съгласява да направи обща снимка на бебетата и майките, споделяйки, че е било много забавно да работи с тях и да наблюдава специалната връзка, която са изградили помежду си.

Една от майките споделя, че всички те се подкрепят и проверяват една друgа, дори и да е 3 часа сутринта. А снимките с бебетата са наистина мили, нали?

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?