.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Белите коси не ви загрозяват! Ако не вярвате, запознайте се с тази жена

LadyZone.bg | преди 20 седмици
2111916578.jpg
Снимка: Instagram

Нейното име е Сара Айсенман и ѝ се е наложило да се сблъска с едно от най-страшните неща за всяка жена – побеляващите коси. Случило се е на възраст, в която това трябва да е последната ѝ мисъл. Когато е на 21 години, Сара открива, че неусетно косата ѝ се е изпъстрила с бели косми. Побеляването не спира и младата жена започва да прикрива проблема си с козметика.

В продължение на 15 години Сара се боядисва на всеки две седмици, като между процедурите използва пастели за коса, с които скрива белите си корени: „Не можех да си позволя да ходя всеки път на фризьор, споделя Сара. Трябваше да си купувам евтина боя и да се боядисвам сама вкъщи, за да скрия какво се случва с мен.“

Причини за побеляване на косата и стратегия как да го отложимДиетичен режим, стресоустойчивост, слънчева шапка, поливитамини, отвара от коприва и още

Едва когато е на 37 години, майка на две деца, Сара решава, че повече няма да се тормози с боядисването и ще остави косата си да бъде каквато е. За нейна изненада, вместо да се ужаси от това, което се показва изпод боята, тя остава възхитена.

Посребрените коси имат естествено свойство да отразяват слънчевата светлина и да блестят. Малко хора знаят, че косата има такова качество, което се губи, когато се боядисваме.“

След като спира да отделя толкова време на грижи за цвета на косата си, Сара започва да мисли повече за други аспекти от външния си вид.

Днес Сара Айсенман е на 44 години, чувства се по-красива от всякога и не смята никога отново да боядисва сребърните си коси: „За мен косата ми е символ на свободата и красотата. Тя е като корона, която гордо нося на главата си.“

Философията, която Сара изповядва е, че с възрастта жените не толкова остаряват, колкото получават нови възможности да израстват и да се разхубавяват.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Спазвате ли диета в момента?