На кого да се доверим, когато става дума за съблазняване на мъже, ако не на най-изкусителната от изкусителките – Дита фон Тийз – еротична танцьорка. Екстравагантна бурлеска актриса определено има женственост и шик в изобилие.

Съвет №1: Грим
Червило с цвят на вино – оръжие номер едно за поражение на мъжкото сърце. Но не само цветът е важен. Ако имате възможност, нанесете червило пред очите на мъжа – бавно и страстно. Това действа много съблазнително.

Съвет №2: Осветление
Дита фон Тийз признава, че навсякъде в дома си има ключове за лампи, дори и в килера. Защото според нея възможността да изключиш осветлението е най-доброто лекарство против целулит.

Съвет №3: Парфюм
Мъжете харесват не само с очите, но и с носа. Затова добре подбраният и приятен парфюм е особено важен. Както и чувството за мярка при използването му.
Не прекалявайте с парфюма – добре би било той да се наклони към вас, за да почувства уханието ви.

Съвет №4: Актьорско майсторство
Един от най-лесните трикове за бързо сближаване се нарича – Ох, изкълчих си глезена! Имитирате изкълчване на крака, облегнете се на него, за да проверите пораженията.
Това е много ефективен и ефектен начин, но може да се почувстваш малко глупаво, ако не си тренирала. Хубаво е да направиш една-две репетиции пред огледалото, тогава пред мъжа всичко ще мине естествено.

Съвет №5: Не се отпускайте!
Дори и когато съм сама вкъщи, се събличам предизвикателно – преди лягане си свалям чорапите така, както бих го направила на сцената.

Съвет №6: Спорт и диета
Работете върху себе си. Самата Дита не скрива колко висока цена плаща за тънката си талия – ежедневен пилатес, йога, балет и строга диета.
Все ще се намери някоя актриса, която в интервю за списание ще сподели, че яде пица всеки ден и въпреки това има прекрасна фигура. Но ще скрие, че за фигурата й се грижат специалисти, а и доста спортува. Хората остават с впечатление, че да се грижиш за фигурата си е нещо срамно – е, не е така.

Съвет №7: Сами пред огледалото
Не съм съгласна да давам големи суми на професионални гримьори, която мога да се гримирам и сама вкъщи. Ежедневният ми грим включва коректор, пудра, спирала и лак за коса. Всичко това ми отнема не повече от 10 минути.



И за финал...
Искам, гледайки мен, жените да разбират, че дори да не са надарени с красота от природата, пак могат да бъдат разкошни.