.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Как да не бъдете изнасилени на Тиндър среща

Евгений Милов | преди 1 година
изнасилване
Снимка: iStock
Според главния изпълнителен директор на приложението

Новият документален филм "Swiped: Hooking Up in the Digital Age" на HBO има някои полезни съвета за жените.

Към края на филма, чийто сценарист и режисьор е Нанси Джо Сейлс, се поставя въпросът за действителната физическа опасност на приложенията за запознанства като Тиндър, като се посочват случаите, когато жените са били нападнати или убити. 

изнасилване
Снимка: iStock

По този въпрос продуцентите се обръщат за коментар (и) към Манди Гинсбърг, първата жена-главен изпълнителен директор на Match Group от 2018 г. Продуктите на компанията включват Tinder, OkCupid, BlackPeopleMeet, Match и PlentyOfFish.

Отговорите на Гинсбърг в разговор с журналистката от "Vanity Fair", автор на статията "Tinder and the Dawn of the Dating Apocalypse" в списанието през 2015 г., помагат да извадим 5 конкретни съвета към жените, за да не бъдат изнасилени на Тиндър среща:

1. Никога не ходете в дома на някого.

2. Запознавайте се на обществено място.

3. Не пийте.

4. Нека някой да знае къде отивате.

5. Никога не влизайте в колата на някого.

Как да хванеш приятеля си, че "ловува" в ТиндърНужни са 3 неща: "случайна" обожателка, настройки на "радара" и едно запомнящо се "суперхаресване"
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?