Преди около седмица певицата от "Little Mix" насочи вниманието на последователите си към своите лунички. Пери качи своя снимка с тен и много лунички след слънчевата си почивка с приятелка, с текст към снимката: "Виждал ли си някога толкова много лунички?".

Тя признава, че се е чувствала несигурна и не е приемала визията си дълго време. През последните няколко години започва да се харесва такава каквато е – с безброй лунички по лицето си.

"Не мисля, че трябва да ги крия. Прегърнете своята индивидуалност и обичайте това, което сте, без да се притеснявате", коментира тя в социалните мрежи.

Феновете й реагират повече от добре и започват да споделят туитове: "Луничките й карат сърцето ми да прескача" или "Няма нищо, което да обичам повече, отколкото да видя Пери естествено обсипана от луничките си".

Много хора се опитват да скрият луничките по лицето си с грим и не смятат, че те са част от тяхната красота. Пери не е единственото известно лице, което щастливо показва естествения си летен тен без ретуш или грим. Още 8 луничави звезди споделиха свежи снимки, с които показват и бронзов загар.

1. Певицата Кеша наскоро качи този кадър, показвайки лек тен и множество... лунички.

2. Певицата Луиза Джонсън също има естествени лунички и не се притеснява от тях.

3. Моделът, пианистка и певица Милин Класни не се срамува от небрежните селфита в близък план без козметика.

4. Линдзи Лоън прегръща тази тенденция на снимки "по лунички". Тя е на плажа и качва едно типично момичешко селфи, в което малките кафеникави петънца греят на лицето й.

5. ТВ водещата Шарлот Кросби също пристъпва към вълната и показва луничките си. Освен това споделя и публикация със снимка отблизо "freckles".

6. Моделът Емили Ратайковски сподели близък кадър, в който носът и е небрежно поръсен с малко лунички.

7. Луис Реднап също споделя снимка, която не е ретуширана, а тя не е заложила на солидно количество грим. Така виждаме, че певицата има леко луничаво лице.

8. Моделът Ашли Греъм има малко, но симпатични лунички по бузите си.