Често пъти, каквото и решение да вземем, се случва така, че все се намира някой, който да има собствено мнение по въпроса, и още по-често – да го афишира под формата на съвети или "приятелски" критики. Безплатни съветници винаги ще се намерят, и то за какво ли не – като се започне от фасона на обувките и цвета на чорапите, и се стигне до литературата, която четем или музиката, която слушаме. Всъщност, истината е една и тя е, че можем да живеем така, както сметнем за добре, стига това да не вреди другиму.

Ето 5 неща, които са само и единствено ваш изключителен приоритет, и за които не е необходимо от никого да искате разрешение, да се извинявате или да давате обяснение:

1. Външният ви вид

Дали ще изберете за косата си по-ексцентричен цвят или ще предпочетете контрастно- авангареден вид на прическата си, си е лично ваш избор. В този ред на мисли може би ще е интересно да научите за случая с Палома Гони. Въпросната дама публично изразила в американския сайт Huffington Post огорчението си от постоянната необходимост да дава обяснения на познати и непознати за избора си да не прибягва към епилация. Дали ще е случай като този или някой друг, в края на краищата всеки има право на избор. Важно е да се знае, че един такъв феномен, който става предмет на внимание и коментари, понякога твърде злостни и неоправдани, може да не е просто прищявка, а резултат на сериозен проблем, например от здравословен характер.

10-те правила на Виктория Бекъм за безупречен външен вид >>