Има много яки мацки, които са способни да ти завъртят главата за 60 секунди. Колко от тях обаче могат да те държат във въздуха с години? И една ти стига, ако елегантно се намества в профила, обособен от долните 13 качества. Може би вече си намерил дамата на сърцето си, но дали тя е дамата на живота ти? Провери...

1. Окуражава те да преследваш целите си и не се опитва да ти налага нейните начини за постигането им. Вярва, че ти знаеш по-добре от всеки друг как да подходиш към предизвикателствата и не пести похвали и мотивационни речи, за да ти помага да вървиш напред. Тя е най-готината мажоретка, която можеш да имаш в живота си и знае, че фактът, че има връзка с треньора, не означава, че може да се меси в тактиката на играта на отбора.

2. Не играе игрички. Не опитва да провокира ревността ти. Тя е достатъчно уверена в себе си, знае мястото си в живота ти и го оценява.

3. Не очаква да й сваляш звезди само, защото е жена и е избрала/благоволила да е с теб. Иска да я уважаваш, както уважаваш всички свои близки хора, защото ги обичаш.