Тейлър Суифт е големият победител на раздадените миналата вечер в „Майкрософт Тиътър“ в Лос Анджелис Американски музикални награди. 28-годишната певица си тръгна с 4 отличия, включително и за изпълнител на годината, като успя да задмине имена като Ед Шийран и Дрейк.

С четирите си отличия от миналата вечер Суифт се превърна в най-награждаваната жена в историята на наградите – цели 23 пъти. Тя беше определена и за една от най-стилните дами на събитието. Снощи се случи и още едно важно нещо – певицата още веднъж наруши мълчанието си по отношение на политиката, като припомни, че на 6 ноември американците ще гласуват на междинните избори за конгрес. Само преди дни тя обяви своя фаворит за изборите.

Карди Би си тръгна с три статуетки от Американските музикални награди. Една от тях – за любим хип-хоп изпълнител, тя посвети на дъщеря си, която е само на няколко месеца.

На сцената се качиха Дженифър Лопес, Сиара, Кари Ъндърууд.

В галерията ни пък вижте най-стилните тоалети от вечерта – от сребристата рокля на Тейлър Суифт през розовата на Дженифър Лопес, та чак до флоралната обемна рокля на Карди Би.