Тази събота от 17 часа в „Животът по действителен случай“ ще гостуват певицата Виктория Георгиева и актьорът Даниел Пеев-Дънди. Те ще споделят своя кошмарен опит с бича, наречен „паник атака“.

Какво е представлява това, как се разпознават симптомите и как се действа в такава ситуация, зрителите ще разберат от разговора на Александра Сърчаджиева с нейните гости в студиото.

В рубриката „Моето Ново Аз“ телевизионната аудитория ще се запознае с Ана. До тук животът й е бил изпълнен с каскада от кошмари и разочарования. Заминава да работи в чужбина, за да изхранва семейството си, но се оказва, че през това време мъжът ѝ намира друга жена в България.

Ана излиза от дупката, като открива нова любов с нов човек, който обаче скоро я вкарва в ада на домашното насилие. Нещастията не свършват до тук и Ана преживява тежка автомобилна катастрофа. Всичко това срива психиката и тялото ѝ.

Лекарите на „Моето Ново Аз“ правят чудеса и връщат страдащата от витилиго Ана във форма, която ѝ дава нови сили и връща нейните усмивка и жажда за живот.

В събота гост в предаването ще бъде и Ивайло Кунев – бизнес консултант и лектор с над 20-годишен опит. Но той няма да говори за бизнес, а за най-големия кошмар на работещите без мярка хора – състоянието „бърнаут“.

Какво го е тласнало към ръба на професионалното прегаряне, как е успял да се измъкне от дупката и каква е системата за баланс, която е разработил сам, зрителите ще разберат от първо лице тази събота, 15 октомври.

В „Топ 10“ Иво Аръков ще представи десет много известни българи, започнали от нулата в живота си и израснали в истинска бедност, но със собствени сили и много труд са успели да се измъкнат от нищетата.